1. Боядисване и декорация 1 извършен проект

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята.


2. ВиК Услуги

По специално в сферата на отпушване на шахти, почистване на септични ями, вик-външно проектиране, течове, аварии, вик-вътрешно проектиране, отпушване на щрангове, отпушване на мивки, отпушване на сифони, изграждане на вик инсталация, лепене на тръби, отпушване на канали.


3. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, ремонт на електроинсталация, монтаж на лунички, монтаж на ключ.


4. Изолация и Саниране

По специално в сферата на вътрешна изолация, работа за алпинисти. антикорозионна защита, саниране на сгради, хидроизолация.


5. Кърти, чисти, извозва

По специално в сферата на сметоводи. събаряне на сгради, демонтаж, извозване на строителни отпадъци, къртене и разбиване, почистване по време и след ремонт, сваляне на строителни отпадъци.


6. Покривни услуги 1 извършен проект

По специално в сферата на ремонт на тавани. изграждане на нова дървена конструкция, отпушване на водосточни тръби и улуци, ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, водосточни системи, хидроизолация на покриви, изграждане на покриви.

Виж мнения

7. Ремонт на кухня

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, цялостен ремонт на кухня.


8. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня. преградна стена, сух под, лепене на гипсокартон, окачен таван от гипсокартон.


9. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, рязане на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/, фугиране на плочки.


10. Паркет и ламинат

По специално в сферата на редене на дюшеме, лакиране на паркет, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, циклене на дюшеме, фугиране на паркет, циклене на паркет, поставяне на ламинат.


11. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на гараж, ремонт на тоалетна, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на мокро помещение, ремонт на коридор, ремонт на спалня, ремонт на детска стая, ремонт на трапезария, ремонт на дневна, ремонт на покрив, ремонт на тереса.


12. Външна изолация

По специално в сферата на топлоизолация от перлитобетон 10см, поставяне на термопанели, топлоизолация от перлитобетон 20см, каменна вата /rockwool/ 5 см., фибран /xps/ 5 см., стиропор /eps/ 5 см., каменна вата /rockwool/ 10 см, неопор /basf/ 5 см., стиропор /eps/ 10 см., полагане на ъгъл с мрежа, доставка, монтаж и демонтаж на скеле, монтаж на алуминиеви подпрозоречни первази, анкериране /монтаж на анкерни болтове/, обработка около климатик и сателитни антени, стъклофибърна армираща мрежа, минерална вата 10 см., обръщане около прозорците, шпакловка с армираща мрежа, фибран /xps/ 10 см., монтаж на неопор /basf/ 10 см., външна винилна облицовка - сайдинг.


13. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, всички подкатегории, уплътнения на санитария, вентилатор за баня, частичен ремонт на баня, монтаж на аксесоари за баня, проектиране на баня, пералня, комплект 4 в 1 структура с тоалетна чиния, лайсна за плочки, линеен сифон 70 см, стъклен параван 70 см, двойна поставка за кърпи, ревизия за баня, огледало с вграден шкаф, смесител за мивка за баня, държач за тоалетна хартия, четка за тоалетна чиния, тръбен сифон за мивка, видим viega, клик сифон с прелив за мивка, мивка ideal standart connect 50 х 45 см, къртене на баня.


14. Шпакловки

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шпакловка върху гипсокартон, циментова шпакловка, запълване на канали/отвори, шлайфане, монтаж на ръбохранител, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка с гипсово лепило и финно, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.


15. Хидроизолация

По специално в сферата на грундиране на цялата основа с битумен грунд, почистване на покривна площ, усилен воалит без посипка, полизол с минерална посипка, усилен воалит с посипка, хидроизолация с изомакс, газопламъчно залепване на един пласт усилен воалит с посипка, течна хидроизолация, хидроизолация с два пласта битумна мушама, рулонна хидроизолация, хидроизолация с един пласт битумна мушама, хидроизолация под плочки, хидроизолация на плоски покриви, две ръце с лента по ръбовете, хидроизолация с хидроизолационна мембрана.


16. Зидария

По специално в сферата на зидария с тухла единичка, суха каммена зидария, зидария с тухли винербергер, зидария с тухла четворка, зидария с ytong (газобетонни) блокчета.