Добре дошли на бизнес профила на Темонт ЕООД


Фирма "Темонт" ЕООД е създадена през 1993 г. с предмет на дейност цялостно изграждане на отоплителни инсталации,включващо проектиране,монтаж и сервизно обслужване.Предлагаме богата гама от компоненти за изграждане на отоплителни,газови,климатични и слънчеви инсталации за битови, търговски и промишлени обекти включително.

Отопление и климатизация е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Отопление и климатизация

“С настоящата референция бихме желали да уведомим всички настоящи и бъдещи партньори на ТЕМОНТ ООД, гр. Варна, извършваща за нуждите на Е. ОН България ремонт, поддръжка и преустройство на водопроводи за водна пара и гореща вода, съдове работещи под налягане, парни и водогрейни котли за високия професионализъм в изпълнението на възложените работи.”

на 01 Jan 2009 от Е. ОН България

Качена препоръка, Отопление и климатизация

“Извършените монтажни работи от фирма ТЕМОНТ се отличават с високо качество и стриктно спазване на сроковете.”

на 01 Jan 2009 от Ангел Дерменджиев
Виж всички мнения

Опит


Благодарение на младия и динамичен управленски екип,който успешно съчетава иновация и традиция,фирма "Темонт" ЕООД има над 20г.опит в областта.Успехът на фирмата през годините се дължи на работата с утвърдени специалисти и монтажници с дългогодишен опит,което е гаранция за предлаганите качество,надеждност и трайност.

Специализация и квалификации


- Изграждане на тръбна разводка с медни тръби, стоманени тръби по система „steel press”, безшевни стоманени тръби, полиетиленови и полипропиленови тръби с алуминиева аеромембрана. - Изграждане на абонатни станции с прилежащо управление. - Доставка и монтаж на водогрейни пелетни котли, котли работещи с течно и газообразно гориво, електрически котли и котли на твърдо гориво. - Доставка и монтаж на термопомпи Вода/Вода и Въздух/Вода. - Доставка и монтаж на вакуумнотръбни и плоски слънчеви колектори. -Изграждане на слънчеви инсталации за производство на битова гореща вода,както за еднофамилни жилища,така и за хотелски комплекси. -Изграждане на слънчеви инсталации за подгряване на басейни. -Изграждане на термосифонни слънчеви инсталации. -Изграждане на сградни  и битови газови инсталации.