Добре дошли в бизнес страницата на Ятрус Груп

Фирма "Ятрус Груп" ЕООД, предлага висококачествени ВиК услуги и професионално почистване. Разполагаме с високо квалифицирани специалисти( водопроводчици, алпинисти, ел. техници, хигиенисти и др). Смеем да твърдим, че това ни прави незаменим и предпочитан партньор за много частни лица и фирми !

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Поправка на спукана PVC тръба, Ремонт на баня | София

“Ремонт на тръба в баня - много добре свършена работа, за кратко време.” на 24 Jan 2015 от Гергана Цакова.

изграждане на стена с отвор за вграждане нa врата, Врати и прегради | София

“Перфектни, договорка и точна работа в срок. Заедно с допълнителните работи, които възложих.” на 05 Aug 2014 от Матилда Жудова .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Фирма "Ятрус Груп" ЕООД, предлага висококачествени услуги. Разполагаме с високо квалифицирани специалисти/ водопроводчици, алпинисти,ел. техници, хигиенисти и др./. През десетте години в, които се занимаваме с ВиК сме си създали име на можеща фирма съобразяваща се с нуждите на всеки наш клиент. Всеки наш служител е коректен и лоялен с дългогодишен опит и умения за бързо справяне във всяка ситуация. Нашите специалисти ще се справят с всяка поставена от Вас задача с лекота, качествено и на достъпни цени за всеки клиент. Работим денонощно-24/7 за Ваше улеснение, за да сме винаги на разположение, когато Ви потрябва ВиК специалист. Освен качествени ВиК услуги фирма Ятрус Груп, предлага професионално почистване на жилищни, административни, търговски и промишлени сгради. Абонаментни и еднократни почиствания. Почиствания след строителство и ремонт. Всичко свързано с чистотата и реда във всеки дом, офис, хотел, магазин, заведение и др. Смеем да твърдим, че това ни прави незаменим и предпочитан партньор за много частни лица и фирми !

Специализация и квалификация:

Фирма Ятрус Груп ЕООД е специализирана в сферата на ВиК услугите, отпушване на канали, професионално почистване и цялостна техническа поддръжка на сгради.