191 оставени мнения от 262 извършени проекти
4.93 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Николай Суков преди 18 месеца за Разпробиване на 3 мебела и фиксиране за стена | София

“Людмил пристигна няколко минути по-рано, което беше прекрасно начало за работата му. Работи чисто, спретнато и професионално. Доволен съм от резултата.”

Дани преди 21 месеца за Пробиване дупка на плот и ремонт на гардероб | София

“Доволна съм. Бързо реагира и отстрани проблемите.”

Детелина Атанасова преди 50 месеца за Ремонт на 4 различни типа врати на мебели и проблем с осветление. | София

“Отзова се светкавично бързо и буквално на следващия ден, след като си писахме, свърши работа. Много е компетентен.”

преди 53 месеца за Монтиране на стенна закачалка и ремонт на шкафче за обувки | София

“Много добра работа. Освен това добър човек.”

преди 78 месеца за Ремонт на легло спалня - подматрачна рамка | София

“Изключително качествено, бързо, точно и коректно изпълнение. Много благодаря и препоръчвам! С удоволствие ще търся отново услугите на инж. Людмил Мандичев при бъдеща необходимост.
Светлана Стоянова”

преди 120 месеца за поставяне на брави и дървени рамки за парно | София

“Бърз, коректен, ефективен и отзивчив майстор, работещ с повече от разумни цени.
Трябваше да поправи 7 калпаво поставени брави и рамки за парно - всичко се уреди от днес за утре, включително покупката на нови брави и материали и работата свърши за час. Препоръчвам го изцяло!”

преди 123 месеца за Ремонт на легло - монтиране на дървен елемент. | София

“Бърза и качествена услуга”

преди 124 месеца за Смяна на панти за вратичка на секция | София

“Категорично положителна оценка! В момента, в който обявата стана активна вече имахме отговор, и до час монтирана вратичка! В рамките на този час беше извършен оглед, търсене и закупуване на необходимият механизъм и втора среща за извършване на монтажа. Може да е било късмет, че е бил наблизо... но сме много доволни и препоръчваме с две ръце! Бихме ползвали услугите му в бъдеще! Много коректен и внимателен!”

Виж снимки
преди 57 месеца за Монтаж на диван от ИКЕА | Банкя

“Майсторът се отзова много бързо, даде много разумна цена, беше точен и учтив. Моя беше грешката, че в обявата не бях уточнила, че очаквам освен монтаж на рамката и довършителните дейности като поставянето на калъфите и монтирането на матраците. Единствената ми забележка по отношение на сглобяването е, че при монтажа беше обърнал предната дъска на дивана наопаки, заради което се наложи да я демонтирам и обръщам впоследствие. Предложената цена отговаряше на качеството на услугата.”

преди 101 месеца за Монтаж на осветителни тела за баня | София

“Работата беше свършена в уговореното време. Можеше да се вложи повече старание в чистотата след свършване на работата.”

Грета Петкова преди 24 месеца за ВИК услуги | София

“Дойде и изпълнението не беше качествено. Отново дойде да поправи нещата, но течът продължи и накрая трябваше сам да се заема. Не знам колко перални е свързвал.”

Виж снимки
Антония Кокалова преди 34 месеца за Развален спирателен кран | София

“За съжаление съм разочарована - спирателни кранове бяха монтирани с друг дизайн, заради който се оказа, че чекмеджето под мивката вече не може да се затвори напълно. Даде ми се опцията да доплатя за още една визита или да си го изрежа сама, като ми се обясни, че се заяждам, понеже ВиК елементът от услугата е изпълнен. За втори път се доверих на този изпълнител, но не оправда доверието ми. Не бих ползвала отново.”