Добре дошли на бизнес профила на Концепта ООД


"Концепта" е фирма за архитектура и интериорен дизайн, производство на мебели.С клента сме заедно във всичко -от самото начало - избора на стил , през проектирането и проефесионалните съвети , до реализацията на всички детайли от интериора.

ВиК Услуги е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Ние в "Концепта" имаме дългогодишен опит и вече над 100 семейства, които с наша помощ са обзавели своите нови жилища или са обновили и ремонтирали старите си домове. Ще бъдем част и от Вашите мечти за уютен и красив дом, като споделим опит и оригинални творчески идеи чрез нашите проекти. 3Д визуализацията е от огромна помощ да си представим заедно как ще изглежда Вашето жилище преди да започне същинската реализация.

Специализация и квалификации


Екипът на "Концепта" е високо квалифициран в областта на архитектурата и вътрешния дизайн. Във фирмата работят и творят специалисти - архитект, интериорен дизайнер, художници и инженери . Най-добри сме в това, че напълно реализираме проектите си и снимките на реализациите са копия на снимките от 3Д компютърните графики - това всъщност е целта на клиентите и на нас самите!