Добре дошли в бизнес страницата на Д. Бонев

Вашите положителни оценки доказват моята ангажираност към Вас.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Преглед на бушон, Електроуслуги | София

“Отлична работа, комуникация и ангажираност от г-н Бонев.” на 14 Nov 2016 от Ivaylo Hristiyanov.

Проблем с електрическа инсталация, Електроуслуги | София

“Много съм доволна от предоставената услуга - проблемът с инсталацията беше оправен много бързо. Освен това, имах и проблем с фурната, който без да съм молила, майсторът пожела да оправи. Бих го препоръчала на всеки, който ме попита за добър електротехник.” на 27 Jul 2016 от Теодора .

Смяна на вентилатор за баня, Ремонт на баня | София

“Бързо, качествено и професионално - препоръчвам го.” на 25 Jul 2016 от Павлин Неделчев .

Вероятно късо заради дъжда, Електроуслуги | София

“Много бързо прегледа всичко и постави диагнозата. Въпреки, че не стана ясно къде е проблема с късото, не си тръгна преди да разбере (при бушоните). ” на 08 Oct 2014 от Svilen Vladimirov.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Казвам се Димитър Бонев на 50 години и съм квалифициран електро техник заверено удостоверение за електро безопасност и здраве при работа по електрообзавеждането с напрежение до 1000 V (волта). От повече от десет години извършвам електро услуги, ВиК услуги и други ремонти по домове и офиси. Под други ремонти се разбира дърводелски услуги, монтаж на мебели и други малки ремонти по домовете и офиси. Давам и гаранция за извършените услуги и доставени материали. Управител съм на фирма НИКФИ 2014 ЕООД регистрирана по ДДС издаваща всички необходими счетоводни реквизити. Занимавам се с електротехника, електро материали, резервни части и електро- консумативи и осветителни тела от 20 години. Отделно имам екип (на повикване) за по-големи ремонти - фаянс и теракот, шпакловки боядисване, ВиК инсталации и други.

Специализация и квалификация:

Специализиран съм в електро ремонти и ремонти на електро уреди.

Квалификацията ми е повече от десет години