16 оставени мнения от 29 извършени проекти
4.63 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 126 месеца за Смяна дограма | София

“Много съм доволен от извършените ремонтни дейности, много благодаря за помощта оказана ми от екипа на Николай Боянов. Най-много ме впечатли това че тези момчета знаят как трябва да изглежда в завършен вид един обект и правят всичко възможно за да оставят у клиента увереност че работата ще е свършена както трябва! ”

преди 111 месеца за лепене на плочки 8 кв.м | София

“Като цяло добре свършена работа, но за тези пари можеше майстора да не бърза толкова, да не претупва и да няма тук криво наредени плочки, там незапушени фуги или сложени счупени плочки . Иначе Николай е комуникативен и приятен човек, но когато му се покажат всички тези неща не реагира, а е редно поне да намали финалната цена след като вече е късно за поправки. ”

преди 116 месеца за Лепене на гранитогрес | Нови Искър

“Вземе ли парите Николай... после или са болни или толкова си могат...май толкова си могат...съжалявам че му гласувах доверие...”

Николай Боянов отговори:

Интересно предварително ли съм Ви взел парите? Спомнете си, че когато беше завършен този обект, т.е. преди 7 месеца, Вие го приехте и едва тогава ми платихте цялата сума. Не смятам, че човек, който не е доволен, би постъпил по този начин. Предупредих Ви от самото начало, че с материалите, които Вие ми осигурихте, а именно: тротоарни плочки 3-то качество за външен монтаж ( които искахте да бъдат наредени на вътрешно стълбище ??? ) от 9лв./кв.м. и лепило от 7лв/25кг, няма да постигнете качество. За съжаление още Атанас Буров е казал, ако разбира се, знаете кой е той, че българинът винаги гледа да мине тънко и после някой друг да му е виновен. Ние сме дали максимума от себе си, с треторазрядните материали, които предоставихте, и предишните ни, изцяло положителни оценки, го доказват.