16 оставени мнения от 29 извършени проекти
4.63 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 111 месеца за Преместване на кухня заедно с ВиК инсталация | София

“Изключително съм доволен от свършената работа !
Премествах си кухнята в друга стая и трябваше да се пробива стената към банята за да се извадят тръби и отходен канал.
Николай дойде за безплатен оглед, каза ми колко ще струва и колко време ще отнеме.
Като цена напълно ме удоволетвори, свърши си работата много добре, без да помръдне и една плочка от банята.
Препоръчвам ! ”

преди 111 месеца за Ремонт кухня | София

“Много съм доволен от екипа и компетентността на Николай Боянов. Благодаря му за полезните съвети и идей. Препоръчвам.”

преди 112 месеца за Ремонт на баня | София

“Много съм доволен от извършената работа. Спазиха се договорените цени и срокове.”

преди 117 месеца за Смяна на радиатори | София

“Доволен съм : ) ”

преди 118 месеца за ремонт на баня | София

“Качествено изпълнение,коректност,спазване на договорените срокове.”

преди 120 месеца за Ремонт на кухня | София

“Много благодаря на Николай и екипа му за перфектно извършената работа. Всичко беше извършено чисто, професионално и в срок, резултатът е прекрасна кухня с нова ВиК и ел. инсталация, окачен таван, шпакловани и боядисани стени и плочки на пода. Ще се доверя на същите майстори и за бъдещи ремонти. Още веднъж благодаря.”

преди 122 месеца за Поставяне на вентилатор в баня | София

“Николай извърши следните дейности: дойде на място, направи точна оценка на необходимите материали/труд, върна се втори път за монтаж и още веднъж за финална кратка довършителна работа, след изсъхване на монтажната пяна. Изключително съм доволен от точност, начин на работа и вниманието, въпреки малката (финансово) поръчка, но пък много ефектна и необходима на нашата баня. Бих препоръчал Николай и със сигурност ще се обърна отново към него при нови ремонтни дейности. ”

преди 122 месеца за смяна на водопровод и канал | София

“Много добре организиран екип. Бърза и качествена работа. Цената беше разумна. Доволен съм.”

преди 111 месеца за лепене на плочки 8 кв.м | София

“Като цяло добре свършена работа, но за тези пари можеше майстора да не бърза толкова, да не претупва и да няма тук криво наредени плочки, там незапушени фуги или сложени счупени плочки . Иначе Николай е комуникативен и приятен човек, но когато му се покажат всички тези неща не реагира, а е редно поне да намали финалната цена след като вече е късно за поправки. ”

преди 115 месеца за Лепене на гранитогрес | Нови Искър

“Вземе ли парите Николай... после или са болни или толкова си могат...май толкова си могат...съжалявам че му гласувах доверие...”

Николай Боянов отговори:

Интересно предварително ли съм Ви взел парите? Спомнете си, че когато беше завършен този обект, т.е. преди 7 месеца, Вие го приехте и едва тогава ми платихте цялата сума. Не смятам, че човек, който не е доволен, би постъпил по този начин. Предупредих Ви от самото начало, че с материалите, които Вие ми осигурихте, а именно: тротоарни плочки 3-то качество за външен монтаж ( които искахте да бъдат наредени на вътрешно стълбище ??? ) от 9лв./кв.м. и лепило от 7лв/25кг, няма да постигнете качество. За съжаление още Атанас Буров е казал, ако разбира се, знаете кой е той, че българинът винаги гледа да мине тънко и после някой друг да му е виновен. Ние сме дали максимума от себе си, с треторазрядните материали, които предоставихте, и предишните ни, изцяло положителни оценки, го доказват.