Добре дошли на бизнес профила на Елвидом


Елвидом ООД е фирма за професионални ВиК и електро услуги в София. Предлагаме и ремонт, монтаж и доставка на бяла техника. Поръйте при нас опите електротехник или водопроводчик.

ВиК Услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 128 месеца за Отпушване на сифон на пода в баня | София

“Сифонът е отпушен и договорената сума остана непроменена. Бих използвала отново услугите на фирма Елвидом.”

Виж всички мнения

Опит


Фирма „Eлвидом” ООД София предлага широка гама от електро и ВиК услуги в рамките на град София.

Когато даден потребител избере „Елвидом” ООД, той се доверява на специалисти, стиковани в екипи от над 20 години.

Компанията разполага с работни групи от квалифицирани електротехници за изграждане и ремонт на електро инсталации. Водопроводчиците на Елвидом ООД са с дългогодишен опит в сферата на ВиК инсталациите.

Фирмените екипи на Елвидом ООД са съставени от правоспособни електротехници и водопроводчици, придобили необходимата квалификация и умения в условията на променяща се и развиваща конкуренция през годините. Те са натрупали дългогодишен опит в отстраняването на аварийни ситуации във водопровод, канализация или ел.инсталации и откриването на скрити повреди и аварии.

Предлагаме изграждане и монтаж на отоплителни и хидрофорни системи

Разполагаме с мобилни групи от електротехници и водопроводчици за ремонт и монтаж на електро домакински уреди.

Специализация и квалификации


Елвидом ООД е фирма, с екип от квалифицирни ВиК специалисти, натрупали опит от практиката и утвърдили го във времето. Нашите водопроводчици са специализирани при изграждането на нови ВиК инсталации на новостроящи се сгради, сгради за основен ремонт и извършването нааварийни ремонти. Предлагаме подръжка и текущ ремонт на ВиК инсталации.

Разполагаме с дежурен екип от водопроводчици за денонощно отстраняване на аварии по ВиК системи на жилищни сгради, офис и промишлени сгради, къщи, апартаменти, складове и магазини в цяла София. Гарантираме качеството на работа и работим само с материали със сертификат и доказано качество.

Работим с фирми и частни лица. При подписване на договорни отношения с фирми и за лоялни клиенти, се правят отстъпки в цената на ВиК услугите