Добре дошли на бизнес профила на ПИ ЕС ЕМ Електрик


Дейността на нашата фирма е проектиране и изпълнение на електрически инсталации, изработка на ел.табла. Имаме проектантски екип и монтажна група с дългогодишни, опитни електротехници. Изпълнявали сме ел.инсталациите на големи и отговорни обекти.

Електроуслуги е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Фирмата е наследник на ЕТ"Петър Михайлов", създадена още през 1991г със същата дейност, както и днес - проектиране и изпълнение на ел.инсталации. В края на 90-те започваме да изработваме и ел.табла.

Изпълнявали сме много жилищни сгради(напр.ЖК-Лаута в Пловдив - голямата сграда пред централния вход на стадиона), банки, търговски и офисни сгради(напр."Профил"на Пазарджишко шосе, гр.Пловдив"), индустриални сгради(напр.производствено хале на "Матраци ТЕД", гр.Пловдив), хотели и апартхотели(напр.апартхотел "Оазис" - 5 звезди на Слънчев бряг).

Специализация и квалификации


Специализирани сме в цялостното изграждане на ел.инсталации - от проект, до довършителни работи. Това включва окабеляване, монтаж на ключове, контакти, осветителни тела, монтаж и свързване на ел.табла, поставяне на кабелни скари, кабелни канали, заземителни и мълниезащитни уредби, захранване на силово оборудване в цехове и технологични помещения, автоматика на силови табла.