Добре дошли в бизнес страницата на ПроПаркет

Ние от "ПроПаркет" ЕООД сме специализирани в подовите настилики, а от средата на 2015 година разширихме дейността си и вече предлагаме строителство от А до Я на нашите клиенти. С цел повишаване на качеството на предлаганите услуги и максимална удовлетвореност на нашите клиенти, от 2016 фирмата притежава сертификати на интегрирана система на управление на качеството-ISO 9001:2008 и система за управление на околната среда ISO 14001:2004.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Ремонт на паркет, Паркет и ламинат | София

“Работата беше извършена бързо и адекватно!” на 21 Jul 2015 от Манол .

Циклене и лакиране на паркет, Паркет и ламинат | София

“Много добре си свършиха работата. Много съм доволен ” на 28 Jan 2014 от Иво .

Редене, циклене, лакиране на паркет, Паркет и ламинат | София

“Доволен съм от фирмата, паркетът стана мн добре с една забележка. Ако тр да дам оценка бих писал 5,50” на 12 Oct 2013 от Станислав Рангелов.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

От 2015 до сега построихме от копка до ключ две къщи и малка кооперация с РЗП 1200кв.м, извършихме всички довършителни СМР в спортната зала в гр. Драгоман, изцяло санирахме 4 жилищни блока в кв. Младост с квадратура от 12 000кв.м, извършихме и 25 цялостни ремонта на жилища в цялата страна.

Фирмата притежава дългогодишен опит, на пазара е от 2003 година. През тези повече от 10 години сме натрупали достатъчно знания и опит, въпреки това продължаваме да се развиваме и усъвършенстваме.

Насреща сме да обсъдим Вашия прокет, да помогнем с идеи и да изпълним всичко коректно и качествено.

Специализация и квалификация:

Тясно специализирани в подови настилки(паркет, дюшеме), можем да предложим качествено решение за всяка ситуация, свързана с Вашия под.