Добре дошли на бизнес профила на САНАДИНОВ ЕООД


Основен предмет на дейност на фирма “САНАДИНОВ” ЕООД е производството на PVC и алуминиева дограма, врати, преградни стени от стъкло, окачени фасади. Ще се радваме да работим заедно.

Дограма и остъкляване е основна сфера на работа.


Опит


Фирмата е създадена през 1995 г. Отначало започва с изработка и монтаж на алуминиева дограма в гр.Гоце Делчев, като постепенно с оглед на нуждите на пазара и клиентите си, “САНАДИНОВ” ЕООД започва да разширява производството си, както по отношение на обема на продукцията, така и по отношение на видовете продукти. В момента фирмата разполага с цех, оборудван с машини за производството на алуминиева и PVC дограма и цех за изработката на стъклопакети. Фирма САНАДИНОВ ЕООД работи с пластмасовите системи SCHÜCO,ALUPLAST,KMG,ETEM. Голяма е гамата на дограми изработени с алуминиевите профили на ЕТЕМ. Производството и монтажът на стъклопакети е съпътстваща дейност на фирмата. За тези години фирмата ни изгради стил, заложен на качеството и коректността. За 17год. сме дали облик на хотели , жилищни комплекси, училища,магазини и промишлени бази. Оформили сме фасадите на офисите на ALPHA BANK, EMPORIKI BANK, банка ПИРЕОС, ПОЩЕНСКА БАНКА в София, Пловдив, Ловеч , Видин , Дупница и други.А на стотици частни домове сме създали уют с качествено изработени и монтирани прозорци и врати.

Специализация и квалификации


Доброто развитие на фирмата се дължи на добрата комбинация между дългогодишни служители във фирмата и чудесното партньорство с доставчиците от световни компании. Обособени са няколко самостоятелни производства: -Производство на врати и прозорци от PVC; -Производство на врати, прозорци, окачени фасади от Алуминий; -Производство на комарници ; -Производство на стъклопакети;