Добре дошли на бизнес профила на marinskiltd


"Марински" ООД e строителна компания за осъществяване на жилищни обекти. Екипът се занимава и с инвестиционно строителство върху собствени терени или срещу обезщетения, като имаме обекти, както в гр.Асеновград, така и в гр.Пловдив. С високото качество на изпълнение и професионално отношение към клиенти, партньори и инвеститори "Марински" ООД е една от водещите строителни компании в града и региона.

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


1999 - 2000 г. Създадена през 1999 г. ЕТ Слави Марински стартира своята дейност като проектантско бюро за конструктивни проекти на жилищни сгради 2000 - 2003 г. Паралелно с проектантската дейност, екипът започва да участва в консултантска дейност по различни строителни обекти, като постепенно започва наемането на допълнителен персонал и поставя начало на изпълнение на ремонтни дейности. 2003 - 2005 г. Първи години на същинска строителна фирма с обекти в гр.Пловдив 2005 г. Основана е "Марински" ООД като строително-инвестиционна компания за осъществяване на жилищни обекти - апартаменти в многофамилни сгради. 2006 - 2010 г. "Марински" ООД се концентрира на територията на гр.Асеновград, изпълнява и въвежда в експлоатация първите си 8 многофамилни жилищни сгради. 2010 - до момента Строителната ни компания разраства дейността си с осъществяване на различни сгради

Специализация и квалификации


„Марински” ООД е създадена, като първоприемник на ЕТ „Слави Марински”, основана през 1999 година. През всички тези години сме участвали в създаването на много жилищни, производствени, обществени и търговски сгради, както и на специални съоръжения. Натрупаният опит и контакти до сега, са изцяло Ваша полза. Съставения екип от професионалисти по всички необходими строителни специалности от дълги години остава непроменен, което спомага за бързата, но своевременна и напълно взаимно съгласувана работа. В екипа участват инженери, проектанти, архитекти и техници! През 2008 г. фирмата е вписана в Централния профеционален регистър на строителя към Камара на строителите в България, като същевременно въвежда и Стандарт за качество ISO 9001:2008. Оставаме в очакване и с надеждата за ползотворно сътрудничество!