Добре дошли на бизнес профила на ТСРАПАКС


Топлоизолация и Саниране Рапакс поставя топлоизолация и извършва саниране на апартаменти, блокове и къщи, с алпинисти и от скеле до 50 км от София, неусетно за клиентите, светкавично, ефективно, надеждно.

Изолация и Саниране е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Опитът ни, сработените бригади от алпинисти и фирменият ни транспорт; ни правят гъвкави при изпълнението на обекти от 10 до 35 м2, които изпълняваме за един единствен ден. Изпълнителите ни са в съответните бригади вече над 7 години, което спомага за едновременната скорост и естетика на изпълнение.

Гаранцията за извършената услуга се подсилва от фактът че сне наистина лесно откриваеми в интернет, имаме няколко фирмени микробуса с съответните рекламни надписи, златен стационарен номер, както и GSM с еднакви номера и към трите оператора. Всичко това спомага на всеки който пожелае да се свърже с нас да може да го направи веднага / не за рекламация, защото да сега нямаме такава, а по скоро за заявка на бъдещото ни изпълнение/.

Специализация и квалификации


Въпреки че имаме освем необходимата ни мобилност чрез фирменият ни транспорт, притежаваме собствено скеле и всякакви свързани със санирането и поставянето на външна топлоизолация работници, любовта ни си остава поставянето на външна топлоизолация чрез методите от въже, т.е. с алпинисти, както и услугите от сферата на промишленият алпинизъм. Въпреки това никога не откозваме на клиенти потърсили нашата помощ за изпълнения на топлоизолации от скеле и вътрешно-ремонтни услуги.