Добре дошли на бизнес профила на KARTACHI.COM


НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ПРОФЕСИОНАЛНА УСЛУГА - КЪРТИ, ПОЧИСТВА, ИЗВОЗВА.

Занимаваме се основно с къртачни услуги - къртене на бетон, тухла, фаянс, теракот и др. Прокопаваме канали, демонтираме дограма и остъкления. Почистваме тавани, мазета и дворове.

Ремонт на баня е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


ЕКИП ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, КОЙТО ПРЕДЛАГА КОМПЛЕКСНИ УСЛУГИ НА РЕАЛНИ И ДОБРИ ЦЕНИ. Работим на територията на София и областните градове в страната.

Специализация и квалификации


Персоналът на Kartachi.com е добре обучен и екипиран с професионална техника за къртене, събаряне на сгради и пробиване на дупки. Професионалното къртене на бетон се извършва от екип къртачи, обучени да реагират при всякакви ситуации свързани с услугата "кърти чисти извозва".

Демонтаж на метални, дървени и всякакви конструкции се извършва от къртачи, оборудвани с металорежещи машини и професионална екипировка за осигуряване безопастността на работа. Събарянето на сгради става от екип оборудван с инструменти за къртене на стени, комини, плочи, греди и др.

Чисти строителни и други отпадъци от строежи, апартаменти, мазета, тавани. Почистването става с чували, лопати колички и при нужда се монтира ръкав за височинно почистване. Извозва отпадъци с всякакви камиони.