26 оставени мнения от 44 извършени проекти
4.19 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 106 месеца за обръщане на прозорец/врата | София

“Работата беше извършена в съответствие с условията, определени в предварителния разговор, качествено и в срок.”

преди 107 месеца за Ремонт на климатик | София

“Ремонт на климатик: добре свършена работа, коректно и добро отношение, много добри цени. Препоръчвам.”

преди 108 месеца за Ремонт на покрив | София

“Изключително коректно и високо професионално изпълнение на възложения ремонт на покрив. Препоръчвам на всеки нуждаещ се от такъв майстор да го наеме”

преди 108 месеца за Тръби за парно в панелен блок. | София

“Бързо, коректно и точно изпълнение на заяваката!! Абсолютно адекватни цени. Силно препоръчвам.”

преди 108 месеца за Разширяване на тераса | София

“Бърза реакция и коректно отношение. Много положително впечатление ми направи възможността да се консултираш за оптимално решение на проблема, липсата на дребнави "хитрини", скрити цени и така разпространеното удължаване на сроковете за изпълнение поради други ангажименти. Препоръчвам!”

преди 113 месеца за Къртене на стени, и каси на врати | София

“Добре свършена работа!”

преди 115 месеца за Ремонт на покрив | Троян

“Бързо, качествено и адекватно! Благодаря! Нямам оплаквания.”

преди 101 месеца за външна изолация | София

“Недовършена работа”

преди 101 месеца за Реновиране на стара постройка в района на Троян | Троян

“Грубият строеж беше извършен сравнително бързо и с добро качество. Довършителните дейности обаче бяха разочароващи като качество. По време на 2-ия етап ( довършителни работи ) Михаил Симеонов на практика не осъществи никакъв технически надзор върху работата. През последния месец дори не благоволи да дойде на обекта. Това резултира в много недовършени дейности, за които трябваше да напомням многократно директно на работниците, и в много дефекти. Като цяло разочароващо. ”

преди 101 месеца за Ремонт на покрив | Стара Загора

“Лошо изпълнение. По-точно липса на такова - беше просто отбиване на номера. Абсолютно формално отношение към работата. От предварително специфицираните 10 дейности бяха изпълнени само 3. Спрямо предварително платените 1500 лв. стойността на реално извършените дейности не беше повече от 250-300 лв. От извършените дейности нямаше никакъв положителен ефект. Дори напротив - покривът започна да тече повече. Михаил Симеонов не осъществи никакъв контрол на работата - нито по време на самата работа ( която продължи малко повече от половин ден ), нито след извършването и. След забележките ми Михаил Симеонов нито благоволи да довърши работата, нито ми върна надвзетата сума. Пълно разочарование.”

преди 113 месеца за Монтаж на съдомиялна машина | София

“След изпълнена уговорка за подмяна на хоризонтални тръби в баня и кухня, в следствие на лошата работа от страна на майстора, възникнаха следните нови проблеми:
- запушен сифон в банята (част от строителните отпадъци от изкъртените стени са попаднали в сифона);
- повредено тоалетно казанче в банята;
- недобре закрепена стойка за душ, която в последствие падна;
- недобре закрепени лайсни по плота на кухнята;
- повреден един от шкафовете на кухнята;
Като цяло - доста недовършени работи, след многократни молби да се изхвърли чувалът с грубите отпадъци, той първо беше изнесен на стълбите пред апартамента, а в последствие просто беше свален пред входа на сградата. Също така след няколко разговора с г-н Симеонов, с молбата да върне част от коректно платената му сума, заради неизползваемата баня, която остави неговият майстор, получих категоричен отказ с думите "няма да се занимавам само с вас" и с уверение, че според него ремонтът е направен успешно. Съвет към г-н Симеонов - дръжте се по-учтиво с клиентите и следете по-стриктно своите майстори, защото отговаряте с името си за тяхната работа. Съвет към клиентите - за да си спестите главоболия, избягвайте услугите на г-н Симеонов и неговите майстори. ”

Михаил Симеонов отговори:

В отговор на поставената оценка, бих искал да кажа само няколко думи и те няма да са оправдателни. Работа като нашата, свързана с клиенти и техните задания винаги е била предизвикателство за мен, защото хората сме различни – и по темперамент, и по характер и по чувствителност, а всеки клиент иска да получи най-доброто и всеки клиент е в правото си да го получи. Винаги се стремим да отговаряме, а понякога се надяваме и да надскочим очакванията, защото така трябва, защото клинтът е най-важен. За съжаление обаче не винаги успяваме, просто защото така се случва, по ред причини, които не искам да конкретизирам, просто така се случва. Най-важното е, че критиката ни мотивира повече и такава обратна връзка с отрицателни оценки ни кара да правим анализи и да подобряваме работата си. Никога не е приятно да чуеш от клиент, че не е доволен, затова и в този случай единственото, което в заключение бих искал да кажа, че благодаря на клиентите за тази оценка, за да можем за в бъдеще да прецизираме работата си. Нищо обаче не трябва да се прави на всяка цена, защото губат всички.

преди 121 месеца за Боядисване врати | София

“1. не си довърши работата.
2. в екипът му има доста недоразумения и недоверие и ми беше неприятно да стана свидетел на некоректното му отношение спрямо хората, които работят за него.”