31 оставени мнения от 35 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 81 месеца за Боядисване с латекс, 57кв апартамент | София

“Наско е чудесен професионалист, с висок морал и желание да изпипа всеки детайл. Имахме нужда от допълнителни услуги (извън боядисването), като поправяне на контакти, изкараване на допълнително осветление, както и демонтаж/монтаж на мебели. Всичко се случи максимално чисто. Времето, за което преговаряхме преди да започнем проекта, се увеличи с 1 ден, но имайки предвид допълнителните задачи, които свърши, беше напълно в норма.
При нужда, бихме се възполвали отново от услугите на Наско.”

преди 92 месеца за Пребоядисване на стая 16 кв м | София

“Коректно и точно изпълнение на зададената задача. Наско с готовност помогна и за отстраняването на допълнителни проблеми извън предварително предвидените задачи. Препоръчвам.”

преди 92 месеца за Освежаване на детска стая | София

“Доволни сме от работата на Бате Наско. Коректен е, работи точно и спазва уговорените срокове. Препоръчваме го за ремонтни дейности по боядисване, декорация и ел. инсталация, както и за ремонти на бани и мокри помещения.”

преди 97 месеца за Сваляне на стара шпакловка и полагане на нова | София

“Много сме доволни от работата на Бате Наско. Подходи с изключителен професионализъм. Имахме голям късмет с това, че пое отговорност към нашия проблем. Препоръчваме го!”

преди 100 месеца за Шпакловка и замаска | София

“Много сме доволни от свършената работа. Майсторът има опит. Работи внимателно и чисто. Подробно обяснява какво, как и защо трябва да се направи и колко ще струва. При нужда пак ще ползване неговите услуги. Препоръчвам го. ”

преди 102 месеца за Шпакловане на стая | София

“Старае се да направи качествено нещата, опита си личи. Работи сам и му коства повечко време, но направи много по-гладката шпакловка спрямо редица други майстори които съм наемал.

преди 103 месеца за Боядисване на стая и шпакловка на стена | София

“Обяснява детайлно и дава разбивка за труд и материали.”

преди 106 месеца за боядисване с латекс | София

“Работи качествено,старае се да останем доволни. Доволна съм от извършената работа. Бих използвала отново услугите на Бате Наско.”