Добре дошли в бизнес страницата на Бате Наско

Работя с качествени гръцки бои и материали от 15 години.

Топ дейности:

Разбери още

Последно извършени проекти:

Оставено мнение на 25 Apr 2017 от Елиза за извършен проект "Направа на антре" в категория Сухо строителство в района на София.

“Наско е изключително прецизен майстор. Работи на нормални цени, чисто и много точно разбира и изпълнява уговорените задачи. Много сме доволни и бихме го препоръчали с две ръце.”

Оставено мнение на 31 Oct 2016 от Сергей за извършен проект "гипсокартон за свод на стая" в категория Сухо строителство в района на София.

“В поселдствие се оказа, че ни трябва електричар, а Наско извършва и такива услуги, защотто е учи лтова. Останахме доволни от него. Направи ни оглед, обясни ни подроно какво може и как трябва да се направи. Избрахме варианта, който ни устройва. Подмени ни елтаблото с ново, пусна ни контакти в целия апртамент, провери старите и др. Начарта ни подробна схема кои контакти с кои са вързани, за да знаем после на кой бушон да си сложим климатици и СОТ. Много чисто работи и сам набавя материалите, не сме гунбили време в лутане и чудене по магазините. Горещо препоръчвам Наско, ако искате прецизно да ви се извършат ремонтните работати вкъщи.”

Оставено мнение на 05 Oct 2016 от Boncho Kushev за извършен проект "Ремонт на тоалетна" в категория ВиК Услуги в района на София.

“Задачата беше бързо и коректно изпълнена от Бате Наско. Срокът за изпълнението беше минимален, но резултата задоволителен ! Бих го потърсил отново !”

Оставено мнение на 28 Sep 2016 от Михаил за извършен проект "Пребоядисване на стая 16 кв м" в категория Боядисване и декорация в района на София.

“Коректно и точно изпълнение на зададената задача. Наско с готовност помогна и за отстраняването на допълнителни проблеми извън предварително предвидените задачи. Препоръчвам.”

Оставено мнение на 27 Sep 2016 от Борис Петров за извършен проект "Освежаване на детска стая" в категория Боядисване и декорация в района на София.

“Доволни сме от работата на Бате Наско. Коректен е, работи точно и спазва уговорените срокове. Препоръчваме го за ремонтни дейности по боядисване, декорация и ел. инсталация, както и за ремонти на бани и мокри помещения.” Прочети още мнения

Опит:

Общ трудов стаж над 30 години, от които над 20 с вътрешни ремонти

Основно държа на качеството на изпълнение, а не на времето за

извършване на работата.

Специализация и Квалификация:

В това да определя каква точно технология да приложа за да постигна

най-добър резултат от работата си

0879 590 810 | 10:00-18:00