Добре дошли в бизнес страницата на Бате Наско

Работя с качествени гръцки бои и материали от 15 години.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Боядисване с латекс, 57кв апартамент, Боядисване и декорация | София

“Наско е чудесен професионалист, с висок морал и желание да изпипа всеки детайл. Имахме нужда от допълнителни услуги (извън боядисването), като поправяне на контакти, изкараване на допълнително осветление, както и демонтаж/монтаж на мебели. Всичко се случи максимално чисто. Времето, за което преговаряхме преди да започнем проекта, се увеличи с 1 ден, но имайки предвид допълнителните задачи, които свърши, беше напълно в норма.
При нужда, бихме се възполвали отново от услугите на Наско.”
на 17 Aug 2017 от .

Направа на антре, Сухо строителство | София

“Наско е изключително прецизен майстор. Работи на нормални цени, чисто и много точно разбира и изпълнява уговорените задачи. Много сме доволни и бихме го препоръчали с две ръце.” на 25 Apr 2017 от Елиза .

гипсокартон за свод на стая, Сухо строителство | София

“В поселдствие се оказа, че ни трябва електричар, а Наско извършва и такива услуги, защотто е учи лтова. Останахме доволни от него. Направи ни оглед, обясни ни подроно какво може и как трябва да се направи. Избрахме варианта, който ни устройва. Подмени ни елтаблото с ново, пусна ни контакти в целия апртамент, провери старите и др. Начарта ни подробна схема кои контакти с кои са вързани, за да знаем после на кой бушон да си сложим климатици и СОТ. Много чисто работи и сам набавя материалите, не сме гунбили време в лутане и чудене по магазините. Горещо препоръчвам Наско, ако искате прецизно да ви се извършат ремонтните работати вкъщи.” на 31 Oct 2016 от Сергей .

Ремонт на тоалетна, ВиК Услуги | София

“Задачата беше бързо и коректно изпълнена от Бате Наско. Срокът за изпълнението беше минимален, но резултата задоволителен ! Бих го потърсил отново !” на 05 Oct 2016 от Boncho Kushev .

Пребоядисване на стая 16 кв м, Боядисване и декорация | София

“Коректно и точно изпълнение на зададената задача. Наско с готовност помогна и за отстраняването на допълнителни проблеми извън предварително предвидените задачи. Препоръчвам.” на 28 Sep 2016 от Михаил Емилов.
Разгледай още мнения

Опит:

Общ трудов стаж над 30 години, от които над 20 с вътрешни ремонти

Основно държа на качеството на изпълнение, а не на времето за

извършване на работата.

Специализация и квалификация:

В това да определя каква точно технология да приложа за да постигна

най-добър резултат от работата си