Добре дошли на бизнес профила на Къртя.ком


“МГ Ангелов“ ЕООД ви предлага услуги в областа на строителството - къртене, цялостни довършителни работи на апартаменти и отдаване под наем на контейнери за строителни отпадъци.

Кърти, чисти, извозва е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Дългогодишният ни над 10 годишен опит в областта на: Кърти Чисти Извозва ни дава възможност да изпълняваме обектите си в поставените срокове, както и да оставяме след себе си доволни и редовни клиенти. Ние работим с едни от най-големите строителни фирми в България, които изпълняват огромни обекти като молове, административни сгради, пътища и др. За тях най-често изпълняваме услугите: къртене на бетон и отдаване на контейнери за строителни отпадъци под наем. Неведнъж се е налагало да се работи и в почивните дни, за да бъде изпълнен обекта.

Специализация и квалификации


Можете да се възползвате от нашите промоционални пакети за: Кърти Чисти Извозва, които включват и някои безплатни къртачни услуги предвидени като бонуси към пакетите:

 

1. Пакет "Баня" - ако сте решили да изберете този пакет, той включва къртене до 20 кв. теракот или фаянс в баня, събиране с наши чисти чували, изнасяне с асансьор и извозване на строителни отпадъци до сметището.

2. Пакет "Подпрозорец" - къртене на стандартен панелен подпрозорец (с дължина до 2 метра и висок 40см или с дължина 1,20 метра и висок 1,00 метър или подобно).

3. Пакет "Комини" - абсолютно цялостната услуга кърти чисти извозва, разбира се извършено в рамките на деня за 4 часа общо.