Добре дошли на бизнес профила на Ливерс-мебели бутик


Изработваме мебели по поръчка - класически и модерен стил. Предлагаме цялостни решения за интериора. Проектите са изцяло персонални и са съобразени с всички желания на клиента.

Мебели и обзавеждане е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Фирмата е основана през 1989г. Производители сме на поръчкови мебели от ценни дървесни видове – дъб, бук, орех, череша и естествени фурнири. Предлагаме на клиентите си мебелен и интериорен дизайн, 3D визуализация, проектиране по Фън Шуй и възможност за участие и наблюдение на целия производствен процес. По желание изработва био мебели от 100% масивна дървесина, с дървени сглобки, олиа и масла. Освен поръчковите мебели по индивидуален дизайн предлагаме две серии мебели за хол - в класически и модерен стил. Фирмата ни има международни отличия и награди. Изпълняваме поръчки в цялата страна и чужбина.

Специализация и квалификации


Това, което предлагаме е концепция за цялостно решение на интериора по всички естетични закони. Помагаме на клиентите си да претворят фантазиите си във физическо изражение на понятия като креативност, функционалност, стил и елегантност. При проектирането се взема предвид и най-малките подробности – подови настилки, колорит на стените, осветление, текстил. Експертите ни помагат на клиента, ако сам не може да реши - с мостри, снимков материал, чертежи, компютърна визуализация. Предлагаме още като неизменна част от интериора изпълнението на врати - плъзгащи или с нормално отваряне, паравани, високи первази, дървени корнизи, дървени стъпала, обличане на колкони, както и дървени огради и веранди за екстериора. Специализирани сме в изпълнението на вградени гардероби и кухни. Не е случайно определението за нас, че предлагаме интелектуален продукт. Разчитаме само на клиентите, които търсят и могат да оценят точно това.