Добре дошли на бизнес профила на БАЖЕ М


Фирма БАЖЕ М ЕООД се занимава с изграждане и ремонт на покриви, пълна гама строителни и довършителни ремонти, всякакъв вид монтажни дейности. Фирмата разполага с професионална техника, както ръчна така и механична с модерни измервателни уреди и др. В работата си държим на качествено изпълнение на поетите ангажименти и коректност към работодателите ни. Предлагаме на своите клиенти гаранционно и след гаранционно обслужване, индивидуален подход към всеки клиент, изпълнение на задълженията си в срок.

ВиК Услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Извършваме дейността си от 12 години. Работим само в България, тъй като смятаме , че трудът ни трябва да остане вкъщи, а не да изнасяме това,което имаме. Клиентите с които работим са предимно от средната класа и малко по заможните, но не пренебрегваме и по неплатежоспособните клиенти. Всеки човек трябва да получава вниманието, което заслужава.

Специализация и квалификации


Фирма БАЖЕ М ЕООД е специализирана в изграждането на нови покриви и ремонт на стари, извършва пълната гама строително-ремонтни дейности и довършителни работи на обществени и жилищни сгради, поддръжка на офиси и други. Изпълнението на услугите се извършва от квалифициран персонал, с високо чувство за отговорност. Използваме съвременни технологии и професионални машини.