47 оставени мнения от 70 извършени проекти
4.81 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Ангел Атанасов преди 17 месеца за Ремонт на покрив на жилижщна сграда | София

“Работата беше свършена добре и в срок, комуникацията беше на добро ниво и всички аспекти на договора бяха спазени. Единствената ми забележка е, че изхвърлянето на отпадъци от покрива на сграда в жилищен квартал в София можеше да е значително по-чисто с помощта на техника или улук. Площите около блока бяха почистени. Останах доволен от свършената работа и бих препоръчал за сходен проект.”

Момчил преди 18 месеца за Ремонт на покрив | София

“Коректно спази уговорката, която имахме - започна и завърши ремонта в срок. Добра организация на екипа и на работата. За разлика от опита ми с други майстори на покрив, не оставиха заринато в боклуци, а си почистиха.”

Никилай Дойчинов преди 31 месеца за Изграждане на нова конструкция на покрив | София

“Доволен съм от извършената работа.”

Весела Йорданова преди 39 месеца за Ремонт на покрив и изграждане на мандсарда | Самоков

“Доволни сме от качеството на работата на фирмата.”

Ивайло Кръстанов преди 41 месеца за Изграждане на нов покрив | Банкя

“Изградиха покрива качествено и в срок. Работят с договор и приемат плащане по банков път. Благодаря на Стоян, синът му Трайчо и специално на бригадира Андрей, както и на момчетата от екипа - Краси , Мути и другите. Бъдете здрави!”

Деян Симеонов преди 46 месеца за Поставяне на метални керемиди | Ботевград

“Работата беше свършена перфектно! Много бързи момчета и професионалисти. Благодаря им. Със сигурност бих се обърнал към тях отново.”

Йордан Тодоров преди 46 месеца за Ремон на покрив и улук | София

“Стоян се справи много добре с работата, даде ясно предложение за разумна цена и изпълни на време всичко, за което се разбрахме!”

Борис Тричков преди 46 месеца за Хидроизолация на гаражна плоча | Пазарджик

“Точни и коректни, препоръчвам!”

преди 102 месеца за изграждане на покрив | Бургас

“Крайно неграмотно изпълнение на зададените дейности. Когато ги наех фирмата се казваше Стоянстройпласт ЕООД сега виждам че са си сменили името на Тодис ЕООД. Не препоръчвам да използвате услугите на тази фирма.”

Стоян Нанов отговори:

Ужасно се срамувам от този човек, защото Той ме е измамил,а не аз него. Той се свърза с мен отидох на оглед разбрахме се, договорихме се само за покрив. Но след като започнах работа този господин започна да се отмята от думите си и ми поиска да му направя от моят джоб от лични мой пари да му зазиждам със итонг терасата да се закрие и да му сложа и дограма за моя сметка. Думите му бяха цитирам.."Ако не направиш тези неща който ти казвам, ще напиша отрицателна оценка в профила ти в майстор плюс.." Един вид той ме изнудваше да се бъркам от моя джоб и да му направя услуга, аз да му платя ремонтите. Разбира се, аз отказах, защото не е нормално това което той прави. Първо, че ме заплашва и второ да му извърпа ремонта за моя сметка. И искам да подчертая,че неми е заплатил цялата работа която свърших. Ние се бяхме договорили само за покрив но Той нестига че искаше да му направя зазиждането със итонга и дограмата, пък даже не е заплатил напълно и покрива. Абсолютно несправедлив човек. Виждате колко много отзиви ПОЛОЖИТЕЛНИ имам, такаче несе съмнявайте в моята работа и отношение. А такива неблагодарници, като този господин винаги е имало и ще ги има занапред във живота. Няма как всичко да е на 100% розово. Благодаря ви.....

преди 105 месеца за ремонт кухня и коридор | София

“Имах уговорка за шпакловане на стени и тавани в кухня и коридор.
При приключване имаше доста дефекти като нямаше желание те да бъдат отстранени или да ми бъде направена отстъпка.
Недостатъците, които останаха, ще трябва аз да си коригирам, въпреки че се разплатих според начално направената ни уговорка.
Въпреки високата обща цена изпълнителят искаше да свърши работата само с един майстор, може би ако имаше още един, нещата щяха да бъдат свършени добре.
Когато настоявах да отстранят дефектите казаха, че бързат за по-голям обект, което смятам за крайно некоректно при поет ангажимент.”

Стоян Нанов отговори:

Нямам намерение да се оправдавам и да пиша такива глупости както този господин със когото всъщност се бяхме договорили да му свърша ремонта и поточно да поясна, че беше извършен ремонт от вида не само на шпакловка а направих и замзка на пода, стените ги минах със колорхит след това шкурене и шпакловка. Работата беше свършена много добре, но клиентът не беше удовлетворен от това, че аз си свърших много бързо работата но подчертавам със главни букви свърших си я както трябва и всеки друг клиент щеше да бъде доволен от свършената ремонтна дейност от мен. Всъщност нека да обясна, че този недоволен клиент също е майстор и умее да работи тези неща, обаче при него има един недостатък, защото той не умее да работи бързо и качествено. Ще ви кажа какво е измайсторил във своят апартамент,като ремонт е шпакловал 3 стени за 2 месеца, е вие можете да си правите изводите. Той споменава, че съм бил там със 1 човек, което всъщност никак не е вярно. Напротив имах там една дисциплинирана и много добра бригада и затова свърших тази работа, толкова бързо. Искам да спомена, че повреме на работният ни процес там Той ни похвали, колко бързо работим и колко качествено и че му харесва работата. Каза също така цитирам:"АЗ МИСЛЕХ ЧЕ ЩЕ СВЪРШИТЕ ТАЗИ РАБОТА ЗА 3 МЕСЕЦА"... и аз му казах че нямам как да работя там 3 месеца, защото имам друг обект, който трябва да започна и затова и с цел подсилих бригадата за да свърша навреме, за да започна работа по един друг проект. Обаче има едно нещо което не му хареса и затова се стигна до този негативен коментар в моят профил и причината беше ЦЕНАТА за която се бяхме разбрали от самото начало преди да започна!След като аз приключих тази работа ествествено аз исках да ми се заплати сумата която ми се полагаше, но той каза, че за този кратък срок за който съм свършил тази работа много пари му взимам. Бяхме се договорили в самото начало преди да започна работа с този учуден господин той ми каза, че го устойва цената и каза да започна да работя , всъщност накрая неискаше да си плати. Но както казват хората, работникът си заслужава заплатата и имах доказателства за договорката ни и си взех дължимото. Нямаше никакви дефекти отностно работата ни, а единственият дефект беше, че на несериозният господин не му се даваха пари, които са съвсем честно разработени. Хората със който съм работил и с който работя в момента са много доволни от мен и моята фирма и вие можете да видите тяхните отзиви във моят профил, че всичките оставени оценки за мен са положителни и нямам рекламации и провинения за недобре свършена работа. Сериозна фирма сме и нямам намерение и време повече да се обеснявам за този негативен и лъжлив коментар. Ще му кажа само, че трябва да се засрами от себе си!!!!!....

Качена препоръка, Покривни услуги

“Изразяваме задоволството си от съвместната работа със „СТОЯНСТРОЙПЛАСТ“ ЕООД гр. Самоков и си позволяваме да препоръчаме фирмата като надежден, коректен и високо квалифициран делови партньор, заслужаващ Вашето доверие в областта на строителството.”

на 16 May 2009 от Управител Илия Златанов

Качена препоръка, Покривни услуги

“Фирмата се справи добре, оправда достойно нашето доверие. Благодарение на добрата организация на работа на фирмата, нашата работа протичаше нормално.”

на 01 Jan 2009 от Директор Н.Стоянова