Добре дошли на бизнес профила на Сфумато Дизайн


Фирма Сфумато – Дизайн ООД е създадена през 2009 год. Тя е бързоразвиваща се компания, чиято дейност е в областта на екстериорно, интериорно и техническо проектиране, както и реализации на проекти от обществен и частен характер.

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Строителство на сгради

“Сфумато Дизайн ООД предоставя изключително висококачествени услуги, както и голяма гъвкавост по отношение на крайните срокове, материали и решения”

на 01 Jan 2008 от Ген. Директор Иван Балабанов

Качена препоръка, Строителство на сгради

“С настоящата референция бихме искали да изразим нашите отлични впечатления от съвместната работа с екипа на "Сфумато Дизайн" ООД установени при съвместната ни работа при реализацията на проекти за интериорен дизайн и функционално зониране.”

на 01 Jan 2008 от "Авто Юнион" АД
Виж всички мнения

Опит


Стъпила на основа от богат опит, компанията е изградена от млад и динамичен екип, доказал своето високо ниво на професионализъм в реализацията на различни проекти.

Специализация и квалификации


Предлагаме на Вашето внимание екстериорен, интериорен дизайн и функционално зониране, съобразени с индивидуалните Ви желания и/или последните модни тенденции, наложени в бранша. Разделяйки интериорния дизайн на трите му съставни части /идеен проект, технически проект и авторски контрол/, отделяйки подобаващо внимание на всяка част, предоставяме на вниманието Ви пълна информация по отношение на предлаганата услуга. Идеен Проект Веднъж уточнили общият стил, предназначението на помещенията и предпочитаните материали ние Ви предоставяме: Функционално зониране, общо разположение на мебелите и детайлите в помещенията; Цветови решения; Варианти на преразпределение на жилището /ако е необходимо/; Проекти на мебелите, осветлението и декоративните елементи, вложени в интериора; Решения за подови настилки, покрития на стени тавани и видове материали; Триизмерна визуализация /3D/ Технически Проект След изготвянето на идеен проект и неговото одобрение от страна на възложителя, преминаваме към неговата техническа обосновка, която включва: Разгъвки на стени в санитарните помещения; Разгъвки на стени със специфични детайли; План на таваните и осветлението; Чертежи на мебели /ако ще се изпълняват по поръчка/; Проект на настилките; Чертежи на характерни детайли; Чертежи с позициониране на ВиК инсталация; Количествено-стойностна сметка на строително-монтажни дейности; Спецификация и остойностяване на мебелите и материалите, вложени в интериора. Авторски Контрол За да се доближи реализацията възможно най-близо до идейния проект е необходим авторски контрол. Същността на авторският контрол се изразява в непрекъсната комуникация на специалисти от нашия екип с хората, извършващи строително-монтажните дейности, с цел разясняване на проекта и по необходимост нанасяне на корекции, които не рефлектират върху дизайна.