Добре дошли на бизнес профила на СТРУКТОР ООД


Нашият екип е лицензиран за изпълнение на хидроизолационни системи KOSTER. Специализирани сме в полагането на мазани хидроизлоации и механично инжектиране.

Изолация и Саниране е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


СТРУКТОР ООД съществува от 2011г. През изминалия период изпълнихме над 2 000 м.л. механично инжектиране и над 4 500 м2. мазани изолаций. Успяхме да се сработим с най-големите фирми на пазара като ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ АД, STRABAG EAD BULGARIA, LINDNER GROUP BULGARIA и други. Верни на принципа да печелим клиенти на база коректно изпълнена работа, създадохме много добри контакти и с еднолични инвеститори. Мотото на СТРУКТОР ООД е клиентът винаги да бъде на първо място.

Специализация и квалификации


Екипът на СТРУКТОР ООД премина обучения от KOSTER BAUCHEMIE AG. От близо се запозна с технологичните процеси на територията на производствените бази на компанията в Германия. Получихме всички сертификати за полагане на хидроизолационните системи KOSTER. Съчетавайки теоритичните обучения и практичния опит успяхме да създадем силен екпи в сферата на механичното инжектиране и мазаната хидроизолация.