1. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на гараж, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив, ремонт на тереса.


2. Строителство на сгради

По специално в сферата на укрепване и фундиране, фасади, проектиране на конструкции, реставрация. пристройки и надстройки, преградни стени, ново строителство.


3. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на електроинсталация, монтаж на лунички, монтаж на ключ.


4. ВиК Услуги

По специално в сферата на вик-външно проектиране, течове, аварии, вик-вътрешно проектиране, отпушване на мивки, отпушване на сифони, изграждане на вик инсталация, лепене на тръби, отпушване на канали.


5. Железарски услуги

По специално в сферата на декоративни изделия, стълбища и парапети.


6. Заваряване

По специално в сферата на заваряване на тръби. заваряване на чугун, заваряване на неръждавейка, електродъгово заваряване.


7. Изолация и Саниране

По специално в сферата на вътрешна изолация. антикорозионна защита, саниране на сгради, хидроизолация.


8. Покривни услуги

По специално в сферата на ремонт на тавани. изграждане на нова дървена конструкция, отпушване на водосточни тръби и улуци, ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, водосточни системи, хидроизолация на покриви, изграждане на покриви.


9. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята.


10. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, частичен ремонт на баня, проектиране на баня, къртене на баня.


11. Отопление и климатизация

По специално в сферата на лъчисто отопление, автоклиматици, монтаж на радиатори, отоплителни системи, профилактика, овк проектиране, вентилация, горивни системи/котли, отопление на басейн, пректиране на инсталация, соларни панели, всички подкатегории, ремонт на теч от газов котел, монтаж на соларни системи, ремонт на радиатор, подово отопление, газови инсталации, монтаж и ремонт на климатици.


12. Металообработване

По специално в сферата на резервни части. детайли, декоративни изделия, огради, всички подкатегории, емайлиране на детайли.


13. Огради и прегради

По специално в сферата на монтаж на метална оградна мрежа, изграждане на ограда, монтаж на метални оградни пана.