1. Покривни услуги 1 извършен проект

По специално в сферата на ремонт на тавани. изграждане на нова дървена конструкция, пренареждане на керемиди, ремонт на покриви, водосточни системи, хидроизолация на покриви, изграждане на покриви.


2. Изолация и Саниране

По специално в сферата на работа за алпинисти, антикорозионна защита. вътрешна изолация, шумоизолация, всички подкатегории, саниране на сгради, хидроизолация, външна изолация с неопор.


3. Хидроизолация

По специално в сферата на грундиране на цялата основа с битумен грунд, почистване на покривна площ, усилен воалит с посипка, усилен воалит без посипка, полизол с минерална посипка, газопламъчно залепване на един пласт усилен воалит с посипка, хидроизолация с изомакс, течна хидроизолация, хидроизолация с два пласта битумна мушама, рулонна хидроизолация, хидроизолация с един пласт битумна мушама, хидроизолация под плочки, хидроизолация на плоски покриви, две ръце с лента по ръбовете, хидроизолация с хидроизолационна мембрана.


4. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на гараж, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив, ремонт на тереса.


5. Ремонт на тераса

По специално в сферата на направа на хидоизолация, поставяне на декинг, усвояване на балкони и тераси, укрепване на тераси, поставяне на гранитогрес.