Добре дошли на бизнес профила на Valentin


По професия съм технически ръководител.Имам дългогодишен опит в областта на строителството, както практически така и теоретично.

ВиК Услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Работя в сферата на строителството повече от 12 години.От 2000г. до 2007г. съм работил в различни области на строителството, което ми помогна да натрупам необходимия практически опит относно технологията на различните видове строително монтажни работи. През 2007г.- 2008г. завърших строителният техникум "Христо Ботев" в град София и това ми помогна на базата на изградения вече практически опит да обогатя познанията си и теоретично, също така да се запозная и със строителната документация съпровождаща строителното производство.Последните 4 години съм работил като технически ръководител, но поради свиването на производството в строителния сектор отново започнах да работя като майстор, а комбинацията от практическия опит и теоретичните познания ми помагат за по ефективното и ефикасно изпълнение както на строителните дейности така и в организационен аспект.

Специализация и квалификации


Мога да работя на всякаква позиция и да организирам цялата подготовка и изпълнение при изграждането на обекти от основи до ключ.Като приоритет бих посочил: 1. Довършителните работи - мазилки,шпакловки,замазки,облицовки,настилки; 2. Фасади -система топлоизолация; 3.Груб строеж - кофраж,стоманобетон,зидария; 4.Покриви. В зависимост от количеството работата може да бъде разпределена и поверена на различни по брой и квалификация работници.Контролът и приемането на строително монтажните работи (СМР) ще бъде съгласно правилата за изпълнение и приемане на строително монтажните работи (ПИПСМР) със съответните актове и протоколи.