Добре дошли на бизнес профила на Строй Дом 79


Ние сме строителна фирма със сплотен колектив от високо квалифицирани специалисти. Изградили сме широка мрежа от контакти с колеги и фирми, доказали висока компетентност в сферата на строителството.

Покривни услуги е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Имаме опит от дълги години в строителството в България, предлагаме балансирано съотношение качество и цена на услугите. Отлично познаване на строителния пазар и технологиите на строителството в България. Следейки новите продукти на водещите фирми в бранша, ние работим с професионални машини и инструменти за постигане висока ефективност на крайния продукт. С индивидуален и гъвкав подход, даваме всичко от себе си в работата за удовлетворението на клиента, съобразявайки се с уникалните му специфични потребности. Фирмата упражнява своята дейност на територията на страната!!! За неутрализиране неприятното усещане и дразнене от приключението "ремонт" ние поддържаме чистота на обекта по време на работа.

Специализация и квалификации


  1. Хидроизолации
  2. Покривно тенекеджийство
  3. Дървени и метални покривни конструкции – Навеси – Беседки – Усвояване на тераси
  4. Пренареждане на керемиди на стари и нови покриви
  5. Ремонт на покриви с керемиди – Претърсване на покрива за евентуални проблеми (счупени керемиди и други) – Разкриване на покрив – Сортиране на керемидите – Преглед и ремонт на дървените части на покрива – летви и евентуално греди – Почистване на дъсчената основа – Полагане на хидроизолация по избор на клиента – Нареждане на керемиди – Подмазване на капаците с варо-циментов разтвор – Измазване на комини с варо-циментов разтвор 6. Издигане на покрива и направа на обитаеми тавански помещения
  6. Строителство – Боядисване – Гипсокартон – Топлоизолация – Замазки – Груб строеж
  7. Работа на труднодостъпни места
  8. Алпийски работи
  9. Метални керемиди
  10. Система Брамак