Добре дошли на бизнес профила на Паркети Миланов


Паркети Миланов е водеща българска фирма с дългогодишен опит в търговията и монтажи с паркет, дървени настилки, декинг настилки, лепила за паркети, лакове, масла и други.Циклене и лакиране на паркети,дюшемета,реставриране на старинни ламперии .

За удобство на своите клиенти разполагаме с 2 магазина:

  1. ул.Оборище 77;
  2. бул.Ситняково 51А -с парко място пред магазина;

Паркет и ламинат е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 121 месеца за редене на стар паркет | София

“Перфектно свършена работа от Паркети Миланов. Спрях се на тях, защото бях чувала добри отзиви за фирмата, които вече и аз мога да потвърдя. Дадоха ми много добра оферта за цена и срокове, която спазиха напълно. Тъй като паркета ми беше стар, се наложи да се докупи , намериха ми същия и ми го доставиха на следващия ден, което за мен също беше голямо улеснение. Дадоха ми добри съвети как точно да бъде направен/редене, лепене, фугиране/ паркета и кои варианти са по-удачни в моя случай и резултата е отличен. Възхитена съм от работата на фирмата и с чисто сърце мога да я препоръчам! ”

Виж всички мнения

Опит


Фирмата е с над 25 години стаж, с опит както с крайни клиенти, така и с корпоративни клиенти, покривайки всички европейски изисквания за качество и гаранции. Нашето верую е индивидуален подход към всеки клиент, тъй като подовата настилка на всеки дом е нещо строго индивидуално и е инвестиция за над 10 до 50 години. Паркети Миланов е с приз 2ро място в състезанието на камарата на Българските професионални паркетчии.

 

 

Специализация и квалификации


Паркети Миланов има екип от квалифицирани професионални паркетни майстори, проектанти и дърводелци и предлага комплексна услуга. Редене на паркети /нелакирани, лакирани/, шлайфане с тридискови машини, изработка и монтажи на декинг настилки, интериорни стълби, беседки, пергули, обличане фасади със сайдинг, дървени профили, обличане на бетонни стълби. Има спечелено второ място в състезанието на Асоцияцията на професионалните паркетии в България за 2013 година.