Добре дошли на бизнес профила на Mariana


Фирмата ни е сравнително нова ,но с достатъчно опит за да гарантираме на клиентите си прецизно и детайлно почистване на домове ,общи пространства на жилищни сгради и кооперации,офиси и административни сгради.

Почистване е основна сфера на работа.


Опит


Водещо за нашата работа е удоволетвореността на клиента .Предлагаме различни бонуси за лоялни клиенти.Първият ни контакт с вас е като посетим безплатно дома или офиса ви ,изготвяме пълно описание на почистващия процес и ще изготвим оферта.Когато постигнем споразумение ще ви посетим отново и ще ви запознаем с хората които ще работят за вас ,ще обсъдим всички детайли по почистването.Ние сме напълно подготвени за перфектното почистване на вашия дом ,офис или сграда. Напълно се съобразяваме и сме отговорни към личното пространство на клиента. Работим в удобно за вас време.Разполагаме с подготвен и мотивиран екип ,който познава всички тънкости на почистващия процес.Ценим професионализма ,високото качество , конфиденциалността и опазване на имуществото,коректно отношение и позитивно мислене.Препаратите за почистване ,които използваме са професионални и притежават сертификат за качество , одобрени са от министерството на здравеопазването и отговарят на изискванията за опазване на околната среда. Тъй като фирмата ни в основата си е семейна ние гарантираме ,че почистването на дома ви ще се извършва от постоянен персонал .

Специализация и квалификации


Услугите ,които предлгаме са : -ежедневно поддържане на административни площи -основно почистване след ремонт -почистване на външни площи -ежедневно почистване на офиси и общи части във жилищни сгради -ежедневно и основно почистване на домове -пране на мека мебел и тапицерии,мокети -пране на одеяла ,пердета , дрехи,гладене -измиване на прозорци и търговски витрини -измиване и обезпрашаване на щори -доставка на санитарни консумативи