Добре дошли на бизнес профила на Хамали Бургас


Здравейте, Казвам се Християн Димитров и се занимавам с премествания на жилища и офиси от 4 години. В случай, че са Ви нужни хамали или товарен транспорт за Бургас, моля, доверете ми се и няма да Ви разочаровам.

ВиК Услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Защо да избера Хамали Бургас "Burgas Movers" : Хамали Бургас "Burgas Movers" е фирма с огромен опит за пазара на Бургас, тъй като се ползва от опита на пионерските компании за хамалски услуги и преместване в България( Ние сме подизпълнители за регион Бургас на Хамали Бг, Хамали КОРЕКТ и Хамали Карголифт, които са компании с голям опит и доказали себе си ). Хамали Бургас "Burgas Movers"обслужва на регионално ниво нуждите от хамалски услуги на фирми като М-тел, Уникредит Булбанк, Райфайзен Банк, Прокредит Банк, ОББ, множество фирми от мебелния бранш и други. Щом те са ни гласували доверие, гласувайте ни и Вие. Хамали Бургас "Burgas Movers" инвестира и развива своите професионални хамали, като се стреми да задържи най-добрите от тях, защото знае, че една фирма е добра, ако в нея има добри професионалисти, и че едно качествено пренасяне става с качествени хамали. Хамали Бургас "Burgas Movers" предлага високо ниво на обслужване, като в центъра на работата е поставена не печалбата на фирмата, а доволния клиент и максималното удовлетворяване на неговите нужди по пренасяне на дома или офиса. Хамали Бургас Kristoff Movers са осъзнали, че доволните клиенти са най-голямата печалба и най-ценния капитал. Хамали Бургас "Burgas Movers" работят на съобразени с пазара цени за хамалски услуги. Въпреки изключително професионалното и коректно отношение към клиента Хамали Бургас Kristoff Movers работят и са достъпни на едни много конкурентни цени за пренасяне на дома или офиса. Обадете ни се и се уверете.

Специализация и квалификации


СТАНДАРТНИ УСЛУГИ цялостен пренос на офиси или жилища пренасяне на мебели - мека мебел, дивани, гардероби, бюра и т.н. пренасяне на бяла техника – хладилници, перални, бойлери, печки и др. пренасяне на офис оборудване – компютри, монитори, принтери, сървъри и др. пренасяне на тежки и нестандартни предмети -метални каси, сейфове, комуникационни шкафове, пиана и др. пренасяне на чупливи вещи – стъклени витрини, реклами, огледала и др. транспорт от 1 до 10 тона – с микробуси или камиони Допълнително, може да разчитате на ВИК услуги, свързани с ремонта на течове, смяна и ремонт на инсталации и др.