Добре дошли на бизнес профила на Пейков


Здравейте,притежавам голям опит в сферата на строително-ремонтната дейност. Професионалните ми квалификация и опит ми дават основание да вярвам, че мога да оправдая доверието на всеки клиент.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 134 месеца за Лепене на плочки | Бургас

“Перфектна работа, до сега не бях попадала на толкова организиран и съвестен майстор. Съветите относно ремонта, които ми даде по време на огледа, се оказаха наистина решаващи за добрия резултат. Препоръчвам горещо, много съвестно и можещо момче!”

Виж всички мнения

Опит


Аз съм отговорен и лоялен човек, винаги готов за предизвикателства. Посредством опита си в чужбина, аз придобих много широк спектър от познания в областта. Осъзнах важността на качественото и добросъвестно изпълнение на възложените поръчки, както и на добрите лични отношения с клиентите за постигането на желаните резултати. На разположение съм за среща, ако смятате, че мога да бъда полезен за реализирането на Вашият проект.

Специализация и квалификации


Имам завършена професионална строителна квалификация в сферата на строителството.Реализираните обекти са доказателство за професионалните ми умения.