21 оставени мнения от 31 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Биляна Стоичкова преди 23 дни за Цялостен ремонт на баня | София

“Изключително съм доволна от свършената работа на Пламен Манолов. Той направи една великолепна баня. Работи бързо, прецизно, качествено и организирано. Сръчен е и си разбира от работата. Дава добри предложения за различни ситуации по време на ремонта. Спазва си сроковете, дисциплиниран е и точен за работното време. Определено препоръчвам този майстор. Ще го препоръчвам на приятели и познати.”

Мария Димитрова преди 5 месеца за Цялостен ремонт на баня | София

“Пламен направи основен ремонт на една от баните като стриктно спази сроковете, които заедно планирахме. Работи с желание, чисто (до колкото работата позволява), прави добри предложения при обсъждането различни идеи. Имаше едно-две недоразумения, но Пламен е много коректен и бяха поправени. Доволна съм от крайния резултат, бих работила с него по бъдещи проекти.”

Павел Тонов преди 5 месеца за Проект за ремонт на баня | Банкя

“Пламен, направи всичко, за което се бяхме разбрали и то перфектно.
Най-важното спази си срока, дори успя да завърши обекта един ден предварително.
Изключитело съобразителен към всичките детайли. Даде ни адекватни съвети, как и кое е по-добре да направим, разбира се изборът си е наш и той изпълни всяко едно наше искане.
Силно препоръчвам Пламен. Може напълно да му се довирите и да сте сигурни, че работата ще бъде свършена както трябва.”

Георги Демирев преди 30 месеца за Цялостен ремонт на баня | София

“Бърза реакция, професионално отношение, качествено изпълнение и всичко в срок - препоръчвам”

преди 66 месеца за Изграждане на баня в нов апартамент. Поставяне на гранитогрес в коридор | София

“Пламен Николов е много добър майстор. Работи качествено и изпълни проекта в срок. Благодаря, Пламене!”

преди 82 месеца за Цялостен ремонт на баня | Банкя

“Благодаря на Пламен за изключително качествената и съвестна работа от първия до последния ден, за коректното отношение и професионализма. Моят проект включваше коридор и цялостен ремонт на баня с доста мои приумици видяни само на снимка и имаше майстори, които не се наеха да ги изпълнят. Пламен само ме изслуша, при него няма излишни приказки и на различни етапи от изпълнението ми показваше какво е направил и уточняваше какво точно искам. Изпипа всеки детайл в банята. Част от плочките ни закъсняха повече от 10 дни по вина на вносителя, но Пламен не ни остави и веднага след като плочките пристигнаха дойде и довърши всичко, за което сме му много благодарни. Пое и допълнителна работа при моите родители, която изобщо не бяхме договаряли, за което също искам да му благодаря. И нея изпълни изключително качествено. Вече съм препоръчала Пламен на всичките си приятели, а сега бих искала да го препоръчам и на всички Вас, на които Ви предстои ремонт. От опит знам, че ремонтът никак не е приятно изживяване, но с майстор като Пламен нещата се случват по-лесно, а резултатът определено си заслужава.”

преди 85 месеца за Цялостен ремонт на баня | София

“Благодаря, Пламене!!! Един майстор, който наистина е майстор, и на когото можете напълно да се доверите. Работи качествено, бързо, отговорно, с усет към детайлите, не занимава клиента с никакви проблеми. Вече си върнах увереността, че можеш да намериш и свестни майстори. И между другото, управлявах проекта онлайн! ”