Добре дошли на бизнес страницата на Рейлинг


Ние сме екип от млади, енергични специалисти. Стараем се да изпълним всяка задача качествено и в срок. Посрещаме всяко предизвикателство с инженерно мислене, проектиране и майсторско изпълнение. Очакваме с нетърпение вашите заявки и всякаквки запитвания.

Стандартна иконка за категория Борба с вредители Борба с вредители е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Район на работа:

Трудов стаж


В сферата на тези услуги работим от 1997г. През периода от тогава до днес натрупахме опит, научихме се да усвояваме нови технологии и да се справяме с всяка непредвидена ситуация. Разполагаме с машини и съоражения, използваме съвременни технологии за обработка и заваряване на черни и цветни метали. Имаме опит и в укрепването на сгради с метална конструкция. Квалификация: В екипа има инжинер,строителен техник и сертифицирани заварчици за аргоново и електродъгово заваряване.

Специализация и квалификация


Изработваме и монтираме парапети, козирки, навеси, огради, врати, стълби и др. изделия от метал, метал с дърво, метал със стъкло или поликарбонат. Метални конструкции за укрепване на сгради, за полуетаж в помещение или за нови халета.