Декоративни елементи в малък апартамент - не ги подценявайте

Последна редакция на 26/04/2024 от Мира Петърчева
Източник | Видяно 560 пъти

Не се страхувайте от малкото пространство в жилището си. Освен на мебелите и уредите, обърнете внимание на декоративните елементи. Не прекалявайте с тях. Дори и при добре подбрани мебели, неправилното използване на декоративни елементи, може да претрупа пространството.

  • Пердетата могат не само да създадат ефект на безвкусен интериор, но и да намалят площта на стаята. Вместо пердета до пода, помислете за щори. Изборът е огромен, изглеждат чудесно и отговарят на почти всеки бюджет.
  • Не слагайте висящи огромни осветителни тела. Изберете алтернативни и семпли решения.
  • Смело използвайте огледалата и всички огледални повърхности.
  • Избягвайте по стените да слагате картини с плътни рамки, вместо тях ползвайте 3D тапети, които създават илюзия за повече пространство.

Не винаги малкият дом може да е огромен проблем. Стига да знаете какво искате и как да го постигнете няма какво да ви спре да направите жилището си удобно и уютно. В случай че имате нужда от насоки, по всяко време може да се консултирате с доказаните професионалисти в интериорния дизайн, регистрирани при нас. Направете напълно безплатна заявка за проект. До 24 часа ще получите различни оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

Наръчник за избор на практични мебели за малък апартамент