Къде да поставите LED светлините в спалнята

Последна редакция на 14/05/2024 от Ирена Петрова

Под леглото

Добавете радост към скучното си легло със светлини. LED лентите са най-добрият вариант, който можете да използвате. Просто отстранете лепилото, изрежете лентата, за да пасне, след това използвайте конектор, ако е необходимо.

Лентовите светлини се предлагат с различни цветови контроли и нива на яркост, така че можете лесно да променяте осветлението според настроението си. Например, за спокойно или топло усещане изберете топли цветови температури. Ако искате да четете книги цяла нощ, използвайте хладна светлина, тъй като тя може да ви помогне да останете будни.

Гръб на телевизионни екрани и компютър

Добавете LED осветление зад компютъра, за да направите имейлите си късно вечерта лесни за изпращане. Можете лесно да работите по всяко време с добро лентово осветление, тъй като то освежава настроението и помага в работата. В допълнение, това осветление също предлага отлично осветление, което помага за фокусиране, но не толкова, че да започне мигрена или да ви накара да спите.

Използвайте LED лентови светлини, за да подобрите настроението при всеки повод, просто ги поставете без усилие зад екрана на вашия телевизор, за да осветите вашето пространство. Лесно регулируемите настройки или режими на цвета ви помагат да преминете от дневен режим ярка светлина към по-елегантни градиенти и цветове.

Под рафтове за колекция от произведения на изкуството

Обичате ли да носите предмети или изкуство от всяко пътуване? Акцентното осветление ще подобри външния вид на вашата колекция и ще я направи да изглежда перфектно. Добавянето на LED светлина под рафтовете на вашата колекция от произведения на изкуството е чудесен начин да покажете изключителните си произведения. Превърнете ги в светещи обекти с LED ленти.

Свързано:

Идеи за осветление за дома Къде да поставим LED осветлението за максимален ефект?