Най-добрите места за поставяне на LED светлини във вашата всекидневна

Последна редакция на 14/05/2024 от Ирена Петрова

Всекидневната на всеки е различна, като обзавеждане, форма и размер. В зависимост от това, което имате на разположение, LED светлините могат да бъдат поставени в много ъгли, за да подобрят осветлението на хола. От внедряването на LED таванно осветление до добавянето на гъвкаво и лентово осветление за декорация, има много начини, по които светодиодите могат да помогнат на вашата всекидневна да изпъкне. Ето само няколко места, където светодиодите могат да заемат централно място, ако търсите идеи за осветление в хола:

На тавана

Освен основната светлина, декоративното LED осветление може да работи добре, за да създаде атмосфера и да добави модерен привкус на вашия дом. Светодиодните ленти могат лесно да бъдат поставени на вашия таван и могат да издържат около 50 000 часа. Топлото бяло може да създаде спокойна атмосфера, но има опции за промяна на цвета, ако организирате парти например.

Зад телевизора

Ако сте запален геймър, LED осветлението с променящи се цветови ефекти може наистина да подобри изживяването ви. Може да помогне на вашия телевизор да се открои и да се превърне в централен елемент във вашата всекидневна за декорация. Въпреки това, не забравяйте да изберете стил и цвят, които съответстват на декора на вашата всекидневна, тъй като не искате да се сблъскват.

Под перваза на прозореца

Няма нищо по-хубаво от това да седнете и да се отпуснете във всекидневната си след дълъг ден. Добавянето на LED осветление, особено гъвкаво осветление, под перваза на прозореца или камината може да направи хола ви най-уютната стая в къщата. От студено бяло до топло бяло, можете да зададете тона за релаксираща или романтична нощ с LED светлини.

Под дивани и холни маси

Поставянето на LED осветление под вашия диван или маси е популярна опция, особено когато създавате домашна атмосфера. Също така може да бъде чудесен избор, когато посрещате гости, създавайки запомняща се класическа обстановка.

Свързано:

Идеи за осветление за дома Къде да поставим LED осветлението за максимален ефект?