Какво да гледаме, ако решим да си купим легло на два етажа?

Последна редакция на 24/04/2024 от Dessislava Usheva
Източник | Видяно 834 пъти

Най-лесният начин да се сдобием с легло на второ ниво е да си купим такова готово. Независимо че пазарът изобилства от готови функционални мебели,  преди да пристъпим към това действие, е добре да намерим отговорите на няколко въпроса.

  • Изключително важно при този тип решения е да се информираме дали съществува ограничение за тежестта, която може да понесе леглото и каква е тя.
  • Преди да пристъпим към покупка, на първо място е добре да преценим размерите – както на цялата конструкция, така и с колко място разполагаме между тавана и матрака на леглото.
  • Също е добре да обърнем внимание и за типа матрак и парапета, който ще използваме. Това би ни помогнало да се чувстваме комфортно на втория етаж и да можем да използваме леглото си свободно. 
  • Добре е да помислим за размерите на пространството под леглото, както и да разгледаме различните възможности то да бъде отделен кът.

Леглото на второ ниво е често предпочитан вариант за разрешаване на проблема с мястото за сън в студия и едностайни помещения. Независимо дали желаете да закупите готово или да изградите свое собствено легло на две нива, е добре да имате няколко предварителни съображения. Ако пристъпите към промяна и имате нужда от съдействие, то интериорните дизайнери, регистрирани при нас са на ваше разположение. Чрез безплатна заявка за проект може намерите специалисти във вашия район, да разгледате рейтинга им от доволни техни клиенти и да вземете своето информирано решение, без обвързване с поръчка на услуга или покупка.

Свързано:

Идеи за мебели Легло на второ ниво: артистичен дизайн и уют в гарсониерата