Легло на второ ниво за повече пространство, артистичен дизайн и уют в гарсониерата

Последна редакция на 25/04/2024 от Dessislava Usheva
Източник | Видяно 2 827 пъти

Винаги сте си мислели, че двуетажните легла са запазена марка за детските стаи, но това далеч не е така. Леглата на два етажа за възрастни и обособяването на второ ниво при обзавеждането на малки едностайни студия и гарсониери е все по-често срещан похват в съвременния интериорен дизайн. Поради интересната атмосфера, която придава на цялото пространство, както и удобството, което предоставя за ползване на мястото под тях, двуетажната тенденция е изключително предпочитана за съвременния градски човек, често сблъскан с предизвикателството на малкото пространство.

Днес ще ви покажем няколко примера на използване на легла на второ високо ниво при дизайна на едностайни апартаменти, гарсониери или студия. Изключително практични, съчетаващи функционалност с модерна визия, те могат да ви дадат идеи как да преустроите малкото жилище, така че да обособите кът за всичко.

И макар че двуетажните легла често съществуват в готови сглобяеми конструкции, обособяването на цялостно второ ниво или постигането на цялостен редизайн на пространството може да се окаже предизвикателство. Ако се чудите към кого да се обърнете са помощ, то не се колебайте да се свържете с доказаните професионалисти, регистрирани в MaistorPlus.

Свързано:

Идеи за хол Легло на второ ниво: артистичен дизайн и уют в гарсониерата