Много стилове и ексцентричност, събрани в един апартамент

Последна редакция на 28/03/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 633 пъти

Днес ще се потим в интериора на красив, пъстър и много стилен апартамент в Бристол - градче във Великобритания. Жилището е четиристайно, а това, с което е спечелил любовта на собствениците си са не само модерният интериор и екстериор, но и това, че е енергийно ефективен.

Жилището се оказва перфектното поле за реализирането на най-смелите мечти на собствениците. С помощта на интериорни дизайнери, те създават пространство, което преплита множество цветове и стилове по елегантен и ненатрапчив начин.

Характерни за бристолския апартамент са електриковите нюанси, съчетавани по уникален начин с различни неутрални цветове - бяло и различни тонове сиво. Също се наблюдават щрихи от скандинавския интериорен стил, примесени с такива от винтидж стила. Разбира се, за да бъде този дом и модерен, в него налице са много елементи, които допринасят за устойчивото развитие и енергийната ефективност. А какви още изненади крие този пъстър апартамент и как да ги приложите и във вашия дом, ви показваме тук.

Ако пък вече имате идеи за това как искате да изглежда жилището ви, но не сте сигурни дали те биха могли да се реализират в наличното ви пространство, потърсете помощ, като се консултирате с интериорните дизайнери, регистрирани в MaistorPlus. 

Свързано:

Декорация за стена Много стилове и ексцентричност, събрани в един апартамент