Спалня от бетон и голи тухли

Последна редакция на 19/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 105 пъти

Има хора, които си мечтаят да спят в палатка на плажа, но има и такива, които предпочитат уличния, градски стил и ърбън дизайн. Именно за тях е и този великолепен интериор, който откриваме на второто ниво на апартамента.

  • Без врати и без прегради, единствено красива метална стълба дели спалнята от пространството долу. А тя е издържано изцяло в индустриалния стил на жилището и впечатлява със смела визия и уникален дизайн.
  • Гола тухлена стена е съчетана с бетон, метална етажерка и кожени мебели.
  • Острите ръбове и тъмните цветове са смекчени, благодарение на декоративни възглавници, меки завивки и чудесен килим. Те правят стаята комфортна и въпреки уличния стил, запазват усещането за уютно помещение за почивка и сън. 


Не е нужно да живеете в бивш склад или фабрика, за да постигнете тази изключително въздействаща визия в собственото си жилище. В нашия сайт има регистрирани дизайнери, които с радост и професионализъм ще ви дадат идеи и насоки. По всяко време може да направите безплатна заявка за проект, без задължително обвързване. В отговор ще получите няколко конкурентни оферти, които да сравните и да изберете тази, която ви допада най-много.

Свързано:

Идеи за спалня Великолепен апартамент в индустриален стил

Спалнята на жилището е отделена на горно ниво, до което се стига по красива метална стълба. Благодарение на липсата на стени, тя разполага със същата великолепна гледка, както и останала част от жилището и съответно е обзаведена в същи индустриален стил. Основната стена, на която е поставено леглото е от голи тухли. С течение на времето, те са придобили различен цвят и създават много красива основа на стаята. Върху тях са поставени интересни черно-бели картини. Другата стена е също без мазилка, но е от обикновен бетон - сив и гладък, той създава чудесен контраст с тухлите. На него е монтирана много интересни метална етажерка от желязо, същата като тази в кухненския бокс. Самото легло т от гладка кожа в тъмно кафяво, покрито с меки завивки в същите неутрални цветове. Манго интересен елемент е бетонния блок до леглото, който следва да играе ролята на нощни шкафче. Подът е постлан с красив мек килим, който да внася комфорт, а дизайнът е е завършен с елегантни метални лампи, саксия с живо растение, както дебели книги с кожени корици, подредени по рафтовете.