912 Препоръчани майстори и фирми за циклене на паркет

Освежаването на пода у дома става лесно чрез циклене и полиране на стария дървен паркет. Това ще придаде нов приветлив вид на цялото ви жилище без да променяте нищо в интериора! В MaistorPlus можете без усилия да намерите подходящ майстор за шлайфане и полиране на паркета. Как? Пуснете заявка, сравнете офертите на различни специалисти, вижте тяхната репутация и отзиви от клиенти, и вземете подходящото решение за вашия дом!

Лесното циклене на паркет става като заявиш проект!

Заяви проект

Майстори и фирми за паркет от България

 • 100% Proffs · Майстор на свободна практика с основна дейност "Циклене на паркет"
  член от 31.03.2017

  100% Proffs: Професионалист с 12 години опит в Стокхолм, Швеция. Цялостно решение за вашата баня. Оптимален баланс между цена, качество и срокове за изпълнение.

  100% Proffs работи в категория Майстори и фирми за паркет от София, Майстори за циклене на паркет и други.

  -> Покани за проект
 • ДМ Строй · Специализирана фирма с второстепена дейност "Циклене на паркет"
  член от 25.07.2012

  Аз и моят екип работим с желание и ентусиазъм в сферата на професионално изпълнените строителни ремонти и строителството на фамилни къщи. Девизът ни е: "Доволният клиент е най-добрата реклама!"

  ДМ Строй работи в категория Майстори и фирми за паркет от София, Майстори за гравиране на плочки и други.

  Последно оставена оценка:

  "Не наемайте фирма ДМ СТРОЙ! Аз им се доверих, заради множеството положителни мнения, уверението, че ще направят бързо и качествено цялостен ремонт на апартамента и високите цени (лепене на плочки 25лв кв/м, лепене на цокъл 12 лв. л/м, монтаж на первази 12 лв л/м и т.н. при това без ДДС) които би трябвало да са гаранция за качество. Сайтът не притежава опция за да прикача снимки, но равносметката е, че след платени над 7000 лв, имаме висящи от тавана кабели, неизолирани кабели в банята (на 40 см от душа) неизциклен, но лакиран паркет, нешпакловани, но боядисани или пък шпакловани, но небоядисани части, скъсани, разлепени или залепени накриво тапети, немонтирани ключове, контакти и полилеи, латекс по вратите, прозорците, пода и закачалките, незаравнена стена с налепени плочки (говорим за денивилация от 1,5 см в двата края на плочката), ВиК инсталация, която трябва да се преправя, боядисани на 2/3 стени и таван, и още няколко неща в същия дух. Майсторите работещи към ДМ СТРОЙ са некомпетентни, мързеливи и повредиха и откраднаха лично имущество... Управителят на фирмата г-н Ралчев ме заплаши със съд, защото отказвам да приема апартамента в този му вид и да му доплатя 1500лв, след което разби полилея ми за 130 лв. в земята. За щастие намерихме фирма, която ще влезе след тях и ще оправи всичко описано, но това са още време и най-важното пари, които ще трябва да вземем назаем..."

  Виж проект
  -> Покани за проект
 • Бойко Симеонов · Майстор на свободна практика с второстепена дейност "Циклене на паркет"
  член от 07.05.2014

  Вик ремонти, демонтаж и монтаж на вик инсталация, канализация, щрангове, моноблок, бойлери, мивки, батерий. Отстраняване на аварий, отпушване на канали, фаянс, теракота.

  Шпакловка, монтаж на ламинат, довършителни дейности след монтаж на дограми.

  Бойко Симеонов работи в категория Майстори и фирми за паркет от Плевен, Майстори за фугиране на паркет и други.

  Последно оставена оценка:

  "Г-н Симеонов се справи с проблема бързо и акуратно. Изключителен професионалист!"

  Виж проект
  -> Покани за проект
 • Препоръчани изпълнители за Циклене на паркет очакват вашите запитвания!

  Разгледайте мнения от предишни техни клиенти и спестете време в проучвания като заявите проект напълно безплатно!

  Заяви проект
 • Ремонти-Васко · Майстор на свободна практика с второстепена дейност "Циклене на паркет"
  член от 20.03.2014

  Здравейте, казвам се Васил Тодоров, на 38г. и работя в строителството от 1998г. Занимавам се с вътрешни ремонти и довършителни дейности, предимно сухо строителство, шпакловка, боядисване и декорация.

  Ремонти-Васко работи в категория Майстори и фирми за паркет от София, Майстори и фирми за поставяне на ламинат и други.

  Последно оставена оценка:

  "Останахме изключително доволни от майстор Цецо. В последствие дори го наехме и за други проекти, които отново извърши перфектно!"

  Виж проект
  -> Покани за проект
 • Енерджи билд ЕООД · Специализирана фирма с второстепена дейност "Циклене на паркет"
  член от 14.10.2014

  Фирма "ЕНЕРДЖИ БИЛД" ЕООД е специализирана в сферата на сухото строителство, в областта на изграждането и санирането на жилищни, производствени и обществени сгради

  Енерджи билд ЕООД работи в категория Майстори и фирми за паркет от София, Майстори и фирми за циклене на дюшеме и други.

  Последно оставена оценка:

  "Фирмата е коректна, но не блести с качествена работа. По-конкретно - при завършен цялостен ремонт на баня, наклона на пода, не оттича водата към канала. Съществена и груба грешка!!! Комуникацията с клиента и вслушването в желанията му, също са им слабо място. Все пак, някои неща, свършиха добре."

  Виж проект
  -> Покани за проект
 • Ивайло В. · Майстор на свободна практика с второстепена дейност "Циклене на паркет"
  член от 02.12.2012

  Отговорно и съвестно изпълнение на зададените задачи , спазване на сроковете , подържане на чистота . Възможност за извънредна работа , ако условията го налагат.

  Ивайло В. работи в категория Майстори и фирми за паркет от София, Майстори и фирми за поставяне на ламинат и други.

  Последно оставена оценка:

  "Много добре свършена работа"

  Виж проект
  -> Покани за проект
 • 912 Майстори и фирми за паркет са регистрирани в платформата MaistorPlus.

  Получете оферти и сравнете цени напълно безплатно!

  Заяви проект
 • 7 Имоти ЕООД · Специализирана фирма с второстепена дейност "Циклене на паркет"
  член от 24.06.2015

  7ИМОТИ ЕООД е фирма за качествени строителни ремонти и довършителни дейности. Коректността ни към КЛИЕНТИТЕ, е водещ приоритет за нас. Предлагаме : безплатен оглед на обекта, сключване на договор, като гаранция за извършената работа, доставка на материалите до обекта. Правим: основен, частичен или козметичен ремонт на: къщи, офиси, апартаменти и други обекти. Фирмата ни е една от коректните и лоялни фирми в гр.София. Отличена е със сертификат "Коректна Фирма"

  7 Имоти ЕООД работи в категория Майстори и фирми за паркет от София, Майстори и фирми за поставяне на ламинат и други.

  Последно оставена оценка:

  "Изключително сме доволни от работата на майсторите! Ремонтът не беше лек. Включваше различни дейности като се започне от сваляне на стара дървена ламперия, къртене на керамика в кухнята, тоалетна и перално помещение, изграждане на преградна стена между две стаи, сваляне на стара дограма и инериорни врати и подготовка за нови, смяна на ВиК, подготовка и полагане на нова керамика в тоалетна и пералното, шпакловане и боядисване, подмазване на новопоставената дограма. Ремонтът приключи за около месец. Момчетата работиха изключително бързо и качествено, с уговорката, че с мъжа ми не сме педанти в това отношение. Приключиха в срок и всичко, за което ги помолихме да свършат извън първоначалната ни уговорка беше изпълнено. Първоначалната оферта беше абсолютно адекватна, разбира се придоби друго изражение на финала, но това смятам, че е очаквано. Фирмата е коректна. Подписахме договор с начална и крайна дата за изпълнение на проекта. Дават и 6 месеца гаранция за работата си. Препоръчвам! Вбъдеще със сигурност ще се обърнем отново към тях :)"

  Виж проект
  -> Покани за проект
 • konsilieri · Майстор на свободна практика с второстепена дейност "Циклене на паркет"
  член от 06.12.2014

  Монтаж на масивен(фигурален и художествен) паркет, циклене, фугиране, байцване (оцветяване) и лакиране; монтаж на ламиниран и многослоен паркет и первази.

  konsilieri работи в категория Майстори и фирми за паркет от Пловдив, Майстори и фирми за циклене на дюшеме и други.

  -> Покани за проект
 • Милен Костов · Ръководител на бригада с второстепена дейност "Циклене на паркет"
  член от 16.09.2014

  Дейността, която извършвам е качествени ремонтно-довършителни услуги на апартаменти и помещения. Също така довършване на жилища и помещения, ново строителство. Балансирано съотношение качество /цена на услугите/. С индивидуален и гъвкав подход, давам всичко от себе си в работата за удовлетворението на клиента съобразявайки се с уникалните му специфични потребности. За неутрализиране неприятното усещане и дразнене от приключението "ремонт в къщи" поддържам чистота на обекта.

  Милен Костов работи в категория Майстори и фирми за паркет от София, Майстори за циклене на паркет и други.

  -> Покани за проект
 • Намерете изпълнители в сферата на: Майстор за гравиране на плочки, друго Майстор за лакиране на паркет, друго Лепене на плочки, друго Майстор на стъпала и прагове, друго Поставяне на ламинат, друго Майстор за редене на дюшеме, друго Редене на паркет, друго Майстор за рязане на плочки, друго Майстор за фугиране на паркет, друго Фугиране на плочки, друго Циклене на дюшеме, друго Майстор за циклене на паркет, друго

  Заяви проект
 • Дървени къщи, стълби · Ръководител на бригада с второстепена дейност "Циклене на паркет"
  член от 15.11.2015

  Дървени конструкции, проектиране, изработка , монтаж . Изграждане на дървени къщи, надстройки, пристройки . Навеси , перголи , дъсчени обшивки и настилки , Стълби - на дървена конструкция и "обличане" на бетонна или метална стълба с дърво , мрамор , гранит . Ламперии , декинг , подове . Слепени греди , плотове , импрегнация на дървесина . Огради , парапети. Предаване на къщи до " ключ " - ВиК , ел.инсталации, облицовки , настилки , изолации ....

  Дървени къщи, стълби работи в категория Майстори и фирми за паркет от София, Майстори и фирми за поставяне на ламинат и други.

  Последно оставена оценка:

  "Останах много доволна от свършената работа. Веднага започнаха, точни и коректни !"

  Виж проект
  -> Покани за проект
0879 590 810 | 10:00-18:00