Гранитни мивки SHOCK

Публикувано на 06/10/2022 от Anna Stankova | Последна редакция на 11/10/2022 | Видяно 6 788 пъти

ПЕРФЕКТНО ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ ИНТЕРИОРА НА МОДЕРНАТА КУХНЯ

Историята на SCHOCK е пълна с иновации и цвят. Това е фокусът на немската компания и през настоящата 2022 година. Атрактивното тематично участие в най-престижните световни изложения, ежегодно им носи множество международни награди и оставя свежа следа, с екстравагантни цветове и иновативни решения на композитните мивки SCHOCK, като перфектно допълнение към интериора на модерната кухня.

Първенец в производството и разпространението на гранитни мивки, SCHOCK изобретяват своята първа кварцова мивка през далечната 1979 година и от тогава баварците не спират да подобряват и усъвършенстват своите продукти. Внасяйки устойчивост и нови решения в подобряване на качеството, дизайна и функционалността на своите продукти, те успешно удовлетворят, както практичните, така и естетичните изисквания на всяко домакинство. Именно в това се крие формулата за успех на немския бранд. Резултатът е повече от 200 модела мивки в до 40 цвята, ръчно изработени в Германия. Неслучайно ежегодните продажби на композитни мивки SCHOCK надвишава 1,5 милиона.


      БОГАТО РАЗНООБРАЗИЕ ОТ КЛАСИЧЕСКИ И МОДЕРНИ ЦВЕТОВЕ

                   ИМПЛЕМЕНТИРАНИ В ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН

Моделите на гранитни мивки SCHOCK имат елегантни и изчистени линии и се отличават с богата гама наситени и устойчиви цветове - от най-новите модерни цветове на меланж, черно, камък, бяло и бетон, до смелите тонове в червено и розово. Предлагат се и 100% естествени нюанси от рафинирана кварцова смес, чиито кристали напомнят естествената красота на природата.

ЗДРАВИ И УСТОЙЧИВИ ПРЕМИУМ МАТЕРИАЛИ

Материалът, от които са направени гранитни мивки SCHOCK се състои от ~99% естествени, възобновяеми или рециклирани суровини, което води до затворен цикъл при използването на материалите. Композитните мивки SCHOCK притежават невероятна здравина и плътност, което ги прави силно устойчиви на удар и надрасквания. Премиум материалите, от които са изработени CRISTALITE® и CRISTADUR® съдържат 80% гранитен пясък, съчетан с нов, по-еластичен висококачествен акрил и именно тази иновативна технология предопределя тяхната супер издържливост, респективно – много по-дълъг живот. Сега всички мивки от премиум материала CRISTADUR® се предлагат с 15 години гаранция, при регистрация на https://schock.bg/garancia/

ПОДГОТВИТЕЛНА СТАНЦИЯ ЗА ХРАНА

Прагматично проектираните модели на SCHОCK подобряват отлично функционалността на работния процес в кухнята. Всяка кухненска задача може да се върши директно върху мивката - от приготвянето на храната, до почистването. Сред предпочитаните модели са Prepstation D150, Mono D100L, Toledo D100L, TIA D100, както и разновидностите на Formhaus

БЪРЗО И ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ

При докосване на повърхността на гранитни мивки SCHOCK се усеща супер фина и гладка структура, която подпомага бързото и лесно почистване. Това е причината работата в кухнята да бъде по-лесна и по-хигиенична. Немският стандарт ProHygienic21 – 99% е определящ за ефекта на "отблъскване" на замърсяванията и гарантира запазването на естествена среда в кухненското помещение, осигурявайки оптимална чистота и безопасност по време на готвене.

Независимо дали търсите цветни композитни мивки, отговарящи на най-новите тенденции или модели с правилна форма и размер, SCHOCK предлага отлична комбинация от елегантни и иновативни решения, от които се нуждае съвременния кухненски интериор.

За повече информация и персонална консултация можете да се обърнете към официалния представител на SCHOCK за България - Вето ООД или да посетите фирмените магазини на компанията в София, Пловдив, Варна и Бургас, както и www.schock.bg.

При проектиране на Вашата кухня можете да получите безплатни чертежи и 3D изображения на всички модели гранитни мивки SCHOCK, от Вето-уреди за вграждане.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта