Да надникнем зад разчупената фасада на тази къща!

Публикувано на 13/01/2018 от Розалинa Думанова | Последна редакция на 04/01/2018 | Видяно 1 910 пъти

Слънчевите лъчи придават свеж и красив облик на тази добре уредена къща, с разчупен дизайн и нестандартна външна стълба, свързваща трите етажа. Белият цвят внушава усещане за чистота, а динамиката в разпределението на помещенията е водеща. Именно тя прави този дом толкова различен и оригинален. Зеленината е навсякъде около къщата, което наистина придава свежест и хармония. Всеки малък детайл е взет под внимание. Ако планирате ремонт на дома, или се колебаете за интериора в помещенията, сега е моментът напълно безплатно да заявите проект в платформата на MaistorPlus. А след това опитни и квалифицирани специалисти ще превърнат вашия план в реалност.


Светлина и динамика в интериора на дневната

Съчетанието на панорамни прозорци, снежнобял цвят, дърво и каменни елементи, е наистина добра комбинация. Помещението впечатлява не само с просторния си облик, но и с доза изящност. Едновременно се създава усещане за непринуденост в обзавеждането, но и нюх към модерните интериорни тенденции. Всяка част от помещението е използвана рационално, а уютът цари из цялата къща. Липсата на преградни стени придава приветливост, а стълбите, свързващи дневната с останалата част от дома, са оригинален избор на дизайнерите.

Вижте още: Щастливият живот започва от дома - датският hygge стил и как да го приложим в своето жилище?


Свежи природни елементи в спалнята

От просторната дневна се пренасяме направо в помещението, където почивката е основното задължение, а сънят – водещото занимание. Спалнята е побрана в средно голямо помещение в къщата и е обзаведена с вкус. Скандинавска красота излъчват снежнобелите стени, а леглото е масивно, меко и удобно. Изчистеният ѝ интериор е изцяло в тон с дизайна на всички помещения в къщата. А не е ли оригинален завършек бляскавата дървена настилка на пода? Кафявите му тонове са красив контраст на белия фон на спалнята.

Вижте още: Какви цветове да изберем за стените, за да се чувстваме по-добре у дома?


Допълнителна дневна, съчетана с кухня

Предимството на по-просторните къщи е в изобилието от помещения, заемащи различна „длъжност” в ежедневието. Например тази красива дневна е още едно допълнение, което радва собствениците на дома. За разлика от основната, тази е с по-различно разпределение – съчетанието на дневна и кухненски бокс в едно помещение носи своя чар. Малка трапезария е сгушена сред снежнобели стени, а синият цвят е акцентът в интериора, който създава настроение и динамичен облик. Съчетанието на скандинавски елементи, еклектични акценти и морски интериорен стил в декорацията на помещението е още едно попадение на дизайнерите на тази невероятна къща.


Цветно вдъхновение в детската стая

Обособяването на различните кътчета – за сън, игра, писане и четене, прави тази детска добре уредена, красива и уютна. Светлината лесно достига до пределите на помещението, благодарение на просторния прозорец, а дизайнът на стените е впечатлява с игривите и нотки. Отново снежнобелите нюанси са в основата на интериора тук, но малките цветни детайли внасят щипка добро настроение. Функционалността на леглото е основният акцент в обзавеждането – добавена е завеса в едната му част, което допълва хармоничната атмосфера, а през светлата част от денонощието може да се използва като удобен диван.


На разходка в градината

Дворното и градинско пространство е завършващият щрих в пределите на къщата. Релаксирането в приятна атмосфера под слънчевите лъчи е истинско преимущество на просторните домове с двор и градина. Външното пространство тук е добре организирано, разпределено и подредено. Ако тази красива къща ви накара да се замислите за вашето жилище, и започнахте с плановете за настоящия освежителен ремонт, то направете първата крачка, като безплатно заявите своя проект в MaistorPlus. А регистрираните висококвалифицирани специалисти ще се свържат с вас в кратки срокове с атрактивни оферти и ще свършат цялата ремонтна дейност лесно, бързо и удобно.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
37 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Gstroy
Цялостен ремонт, София
20 извършени проекта
Асен Асенов
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта