22 оставени мнения от 43 извършени проекти
4.82 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 72 месеца за Врати за двустайно панелно жилище | София

“Акуратно изпълнение, висок професионално ниво, отлично отношение на хората от екипа към работата! При санирето на моя апартамент за втори път възложих проект на тази фирма и пак спечелих, защото всичко бе изпълнено качествено и в срок! Напълно съм доволен и благодарен за добре свършената работа.”

преди 66 месеца за Подмяна на PVC входна врата | София

“Забавен монтаж на вратата с 2 седмици. Сгрешен тип брава и дръжка. Това трябваше да бъде коригирано с поръчаните по проекта до седмица след монтажа. След доста уговорки по телефон за днес, утре, другата седмица и тн., това не бе направено вече месец.”

Качена препоръка, Строителство на сгради

“Здравейте Джорд,
Бихме искали да изразим благодарност от името на целия екип за високия професионализъм и качество на услугите, с които отговорихте бързо и коректно на нашите изисквания и нужди. Бихме искали да подчертаем, че в най-близко бъдеще ще имаме необходимост от още услуги и непременно ще се обърнем към Вас за извършването им.
Още веднъж благодарим!”

на 01 Jul 2012 от Екипът на 75 ОУ "Тодор Каблешков"

Качена препоръка, Дограма и остъкляване

“С настоящето писмо бихме искали да изразим нашата благодарност за професионализма, с който Вашият екип подходи при монтажа на PVC дограма и щори в нашия обект. Вашите служители извършиха услугите с прецизно качество и в кратки срокове. Работата ни с Вас ни дава основание да ви препоръчваме като отличен изпълнител и надежден партньор.
Благодарности!”

на 01 Apr 2012 от Уебвижън