Мнения за Ивета Билд ЕООД 4.67 от 5

Nedka преди 10 месеца за Подмяна на плочките на две тераси | София

“Венелин е изключително отзивчив и си разбира от работата. Всичко беше направено професионално, бързо и в срок. Препоръчвам”

Александър преди 22 месеца за основен ремонт на апартамент | София

“Ако някога ви се е налагало да правите основен ремонт,знаете какво главоболие и нерви е...е това ще ви бъде спестено ако се доверите на Венелин и неговите момчета!Вярно е че си платих по Европеиски,но и работата беше на европейско ниво изпълнена!Коректноста и доверието което изградихме по време на проекта е безценна.Да, ремонта беше много сложен и комплексен и без доверие и разбиране не би се случил.Венелин е много отговорен и държи на обещание и дума!Не се колебайте ако ви се налага ремонт,просто му се обадете,договорете и го оставете да си свърши работата...както винаги перфектно!Един доволен клиент!!!”

Павел преди 47 месеца за Избиване на стена в апартамент и частично усвояване на тераса | София

“Фирма РИГ, представлявана от Венелин, реагира бързо и много компетентно по отношение на ремонта на двустайно жилище - усвояване на част от тераса, къртене на стени, ново изграждане, изолация, ел, шпкаловка, лепене на плочки и др.. Спази уговореното време, подходи гъвкаво спрямо проблеми и ситуации, възникващи в хода на работата, получихме качествена консултация и апартамент във вида, в който си го представяхме, изцяло почистен. Точност, коректност, компетентност, адекватност и разумна цена. Горещо препоръчвам и със семейството ми със сигурност бихме ползвали отново услугите му при необходимост.”

Ганчева преди 70 месеца за Ремонт на панелен апартамент | София

“Само в рамките на 3 седмици РИНГ Инвест представляван от Венелин успя да направи основен ремонт на нашето 3-стайно жилище. От-до. Къртене, мазане, поставяне на плочки, боядисване, ремонтиране на всеки един аспект започвайки се от коридор, минавайки през всяка една стая и приключвайки до килера.

Много сме доволни и с удоволствие ще му се обадим отново, когато имаме нужда от ремонт. Много детайлно представяне на работата, подробно обяснение, гъвкавост в решенията и изпълняване на задачите и най-вече скоростна работа, от каквато имахме нужда.”

Албена преди 74 месеца за Боядисване на малък офис | София

“Направихме няколко огледа и представянето на г-н Лесов ни се стори най-сериозно. Добра цена и впоследствие и добро и прецизно изпълнение. Определено препоръчваме!”

Веселка преди 36 месеца за освежителен ремонт на апартамент | София

“Бърза работа. Добро качество при залепване на тапетите, задоволително на боядисването. Необосновано високи цени за постигнатия резултат.”