Мнения за Ивета Билд ЕООД 4.67 от 5

Подмяна на плочките на две тераси, Изолация и Саниране | София

“Венелин е изключително отзивчив и си разбира от работата. Всичко беше направено професионално, бързо и в срок. Препоръчвам” на 22 Aug 2018 от Nedka Ilieva.

основен ремонт на апартамент, Боядисване и декорация | София

“Ако някога ви се е налагало да правите основен ремонт,знаете какво главоболие и нерви е...е това ще ви бъде спестено ако се доверите на Венелин и неговите момчета!Вярно е че си платих по Европеиски,но и работата беше на европейско ниво изпълнена!Коректноста и доверието което изградихме по време на проекта е безценна.Да, ремонта беше много сложен и комплексен и без доверие и разбиране не би се случил.Венелин е много отговорен и държи на обещание и дума!Не се колебайте ако ви се налага ремонт,просто му се обадете,договорете и го оставете да си свърши работата...както винаги перфектно!Един доволен клиент!!!” на 04 Sep 2017 от Александър .

освежителен ремонт на апартамент, Боядисване и декорация | София

“Бърза работа. Добро качество при залепване на тапетите, задоволително на боядисването. Необосновано високи цени за постигнатия резултат.” на 11 Jul 2016 от Веселка Данчева.

Избиване на стена в апартамент и частично усвояване на тераса, Сухо строителство | София

“Фирма РИГ, представлявана от Венелин, реагира бързо и много компетентно по отношение на ремонта на двустайно жилище - усвояване на част от тераса, къртене на стени, ново изграждане, изолация, ел, шпкаловка, лепене на плочки и др.. Спази уговореното време, подходи гъвкаво спрямо проблеми и ситуации, възникващи в хода на работата, получихме качествена консултация и апартамент във вида, в който си го представяхме, изцяло почистен. Точност, коректност, компетентност, адекватност и разумна цена. Горещо препоръчвам и със семейството ми със сигурност бихме ползвали отново услугите му при необходимост.” на 01 Sep 2015 от Павел .

Ремонт на панелен апартамент, Боядисване и декорация | София

“Само в рамките на 3 седмици РИНГ Инвест представляван от Венелин успя да направи основен ремонт на нашето 3-стайно жилище. От-до. Къртене, мазане, поставяне на плочки, боядисване, ремонтиране на всеки един аспект започвайки се от коридор, минавайки през всяка една стая и приключвайки до килера.

Много сме доволни и с удоволствие ще му се обадим отново, когато имаме нужда от ремонт. Много детайлно представяне на работата, подробно обяснение, гъвкавост в решенията и изпълняване на задачите и най-вече скоростна работа, от каквато имахме нужда.”
на 11 Oct 2013 от Ганчева .