Мнения за Ремонти_Mirelium 5.00 от 5

Петър преди 6 месеца за Поставяне на лампи | София

“Пепоръчвам момчетата. Дойдоха и направиха всичко според предварителната уговорка. Качеството е добро, цените са приемливи като за София. При следващи проекти бих търсил отново тях.”

Todor преди 8 месеца за Основен ремонт на 3 тераси | София

“Трансформацията на 3те тераси приключи успешно. Сега си давам сметка, колко добре наистина мина всичко. От 1вата ми среща с Миро и Тошко (адаша ми) до последният момент, в който се разплатихме и издадохме обекта. 1во най-важното за мене да се почне веднага , се изпълни буквално и на сутринта след като се договорихме, нещата започнаха да се случват - къртенето и извозването на стр. отпадъци - останаха без прашинка и оплакване от съседите ми. Едната от терасите се изкърти заедно с замазката за да слезем под нивото на прага на дограмата. Професионална и адекватна кореспонденция през цялото време. Извънредните ситуации бяха обсъждани и нямаше никакви своеволия от тяхна страна. Получавах снимки от почти всяка стъпка и винаги знаех докъде са и какво следва. Материалите за ремонта бяха преценени много добре и нямаше неприятни изненади. Срещах само разбиране и получавах много точни съвети, които доведоха до желаният от мене резултат. Имаше и допълнителни задачи, които им възложих за разрушаване на 2 стени, които станаха също както и с терасите, бързо, сръчно и точно. Общата ми оценка е 6. Благодаря Ви и както сме се разбрали пак ще работим заедно и ще ви препоръчвам, защото каквото обещахте го изпълнихте. Терасите сега изглеждат страхотно и готови за партита :) В тяхно лице виждам не само мастери т.е. истински майстори , но също така и хора на които може да се разчита. От тука насетне, трябва ли ми майстор, знам на кого да звънна. Пожелавам им здраве и късмет. Мислех си че 500 символа няма да ми стигнат за оценката, но не съм споменал доста от хубавите неща в детайли, но наистина имах 3 други оферти и срещи с хора за този проект и за миг не съжалявам в избора си и затова го споделям и с Вас , както ми беше препоръчано и на мене - хубавите неща трябва да се споделят.”

Иван преди 8 месеца за Ремонт на външно стълбище (около 15 кв2) .Премахане на стар гранитогрес и поставяне на нов. | София

“Изключително коректен и точен. Работата беше свършена за кратко време, точно толкова колкото бяхме говорили още в самото началото. Много добро и качествено изпълнение с прецизност към детайла. Препоръчвам!”

Димитър Костов преди 9 месеца за Лепене на плочки, частичен ремонт на ел. инсталация, зидане на балкон. | София

“Много съм доволен от майсторите и свършената работа. Добро качество на работата (купихме и хубави материали) и в нормални срокове. Дават достатъчно информация и обяснения, кое е добре, кое не е и защо. Цената е приемлива. Не е най-евтината, но за услугата е супер.”