Мнения за Werman Brothers 4.33 от 5

Стоян Лазаров преди 30 месеца за Местене на стена | София

“Работата беше ивършена на много високо ниво и в уговорения срок. В процеса на работа изникнаха някои допълнителни дейности, които също бяха извършени много добре. Комуникацията с фирмата е много добра, майсторите точни и коректни. Препоръчвам!”

Ивайло Попов преди 45 месеца за Смяна корито на душ частична хидроизолация покрай коритото | София

“Фирмата изпълни успешно демонтаж на корито под душа, преместване на мръсен канал, хидроизолация, отливане на ново корито от бетон, поради нестандартни размери, лепене на гранитогрес и облицовъчни плочки, измазване на разрушена от влагата стена. Много точни хора и най-важното могат да направят каквото поискаш от тях, за всичко дават съвет, но не налагат своето мнение.”

Качена препоръка, Архитектура и дизайн

“Фирма "Werman Brothers" извършва ремонт на апартамента ми по интериорен проект. Всичко до момента е направено професионално и в уговорените срокове.
Препоръчвам фирма "Werman Brothers" и на Вас, защото съм доволен не само от крайния резултат, а и от целия процес на ремонта.”
на 07 Oct 2015 от арх. Велизар Велизаров.
Иво преди 33 месеца за Основен ремонт на стая и тераса | София

“Отлична работа по стени, шпакловка, тераса и таван. Разбрани и точни майстори. За съжаление лошо изпълнение на саморазливната мазилка-останаха вдлъбнатини по сантиметър и повече, които доведоха да некачествено поставяне на паркета и това ме кара да поставя неутралната оценка.”