1 оставени мнения от 1 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Диана преди 9 дни за Освежително боядисване на апартамент | София

“Много съм доволна от работата с Асен и неговите момчета. Работеше се бързо и стегнато, идваха всеки ден в уреченото време, никога не закъсняваха. Работата беше свършена перфектно, нямам никакви забележки. Трябва да отбележа, че и комуникацията беше изключително лесна и бърза. В последствие се оказа, че има още дейности за ремонт и момчетата се заеха - направиха ми и малък навес, имаше проблем с електрото, който отстраниха, монтираха малко лайсни и ламинат, занимаваха се и с улуците ми. Много съм им благодарна, препоръчвам ги и в скоро време отново ще използвам услугите им!”

Качена препоръка, Шпакловки

“Мои приятели ми препоръчаха бригадата на Асен. Имах нужда от полагане на мазилки шпакловки и мога да кажа за момчетата само хубави неща. Сръчни, коректни, отговорни, свестни и истински професионалисти. Не са се бавили изобщо, отношението им е прекрасно, а крайният резултат е просто невероятен - работят много внимателно. Препоръчвам ги на всичките ми познати и приятели.”

на 04 Mar 2024 от Бисер

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Наех момчетата от Мега Транс 7 за немалко ремонтни дейности - сваляне на осветителни тела, измазване и боядисване, нови осветителни тела, освежаване на съблекални, нови тоалетни, ремонт на две треньорски стаи. Целия процес по работата мина по план, всичко като уговорка беше спазено. Останах много доволен от групата, определено ги препоръчвам!”

на 16 Apr 2024 от Михаил

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Безкрайно доволна съм от фирмата на Асен! Наех ги за голям ремонт преди около година, всичко се извърши в уговорените срокове и цени. Работят наистина качествено. Препоръчвам ги горещо!”

на 25 Sep 2023 от Цвети

Качена препоръка, Покривни услуги

“Асен и фирмата му ми ремонтираха покрива и една външна тераса. Много стабилна фирма, всички са супер коректни, отзивчиви и точни. Имам още ремонти, които ще правя и те определено са първите, на които ще се обадя. Много съм доволна!”

на 20 May 2024 от Снежина