6 оставени мнения от 10 извършени проекти
4.17 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 61 месеца за Освежаване на хол съвместен с кухня | София

“Много съм доволна от работата на екипа, който дойде. Извършиха проекта навреме. Всичко ,за което се бяхме уговорили, се извърши. Препоръчваме ги!”

преди 61 месеца за Цялостен ремонт на баня и коридор+плочки и замаска в останалите помещения | София

“Извършен беше основен ремонт-къртене, водопровод, ел.инсталация, баня, тавани, стени, плочки, подово отопление, врати. Добра организация, качествено изпълнение и отличен краен резултат.”

преди 97 месеца за Шпакловка, боядисване, лепене на тапети | София

“Доволна съм от качеството. Работата беше изпълнена в срок.”

преди 98 месеца за Редене на плочки, шпакловка и др. | София

“Работата е извършена качествено и в срок.”

Виж снимки
преди 61 месеца за Основен ремонт на апартамент | София

“Ваклин Чолаков дойде навереме да започне с работата, но приключи по-късно от предвиденото.Повечето материали закупи сам.”

преди 62 месеца за Основен ремонт на апартамент | София

“Не останах доволен от изпълнената работа и времето за изпълнение.
Всички обещани срокове бяха неизпълнени. Извършената работа беше измазване на стените с мазилка и полагане на изолация на някои стени.

Работата се проточваше, имаше дни в който майсторите не бяха на обекта. В отделни дни се работеше едва по 1-2 часа на ден.

Към 300 кв.м стени бяха измазани за 2 месеца. Качеството на ремонта е незадоволително. Няма един прав ъгъл в стаите. Стените с изолация са пълни с пукнатини.”

maistor maistor отговори:

След като дадох оферта за целия ремонт, със срок, клиента предпочете, да работи с няколко бригади. Много рядко, го правя, но този път по изключение, се съгласих, да извърша само част от СМР на обекта. Клиента реши сам да си доставя материали, без да има опит в СМР и материали за изпълнението им. Не съм поемал ангажимент за срокове, поради съчетаване на обекта на няколко бригади и майстори. Ел.инсталацията си е направи клиента,плочките- майстор от плевенско, ВиК - друг не знам от къде майстор, Финните шпакловки, жена намерена по незнам какви канали. Това , което става в такива случаи е клевети от едни към други майстори. В случая с пукнатините, клиента достави лепило за лепене , което трябваше да използваме за шпакловка, мисля , че не може да се отрече. Направил съм много комплексни ремонти със спазени срокове, доволни клиенти и съчетаване на изискванията на клиентите с правилна технология на изпълнение, която смея да твърдя , че познавам в детайли за 20 години опит в комплексни ремонти.